Újabb elismerés a budapesti vb-nek

nov 29, 2019 | Hírek

A júliusi budapesti vívó-világbajnokság újabb elismerést kapott. Az év Sportmarketing díja kategóriában ezüst oklevelet nyert. Köszönet érte az ezért felelős InSpiral Marketing Solutions Kft-nek is. 

A Magyar Marketing Szövetség írta ki az esztendőben az Év Sportmarketing eseménye kategóriáját. A Magyar Vívó Szövetség a budapesti világbajnokság kapcsán, a “legjobb sportesemény-szponzoráció” okán kapott Ezüst elismerést. A vb-n egyébként két ezüstérmet nyert Magyarország, és most, rövid időn belül újabb két ezüst jutott. Nemrégiben Cannes-ban adták a vb kisfilmjének járó “Ezüst Delfin” elismerést, most pedig idehaza nyert el ilyen színű oklevelet a vb sportmarketingje. 

Szövetségünk egyébként ezzel az InSpiral Marketing Solutions Kft-t bízta meg, úgyhogy köszönjük, és gratulálunk Uher Diana csapatának!

Annyit pedig spoilerozunk, hogy ezzel még nincs vége a vb-vel kapcsolatos elismeréseknek, hamarosan újabbról számolhatunk be…

Kapcsolódó hírek

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

BSU 2023/2024-as képzések

SPORTEDZŐ, SPORTOKTATÓ, SPORTSZERVEZŐ

Tíz magyar arany a veterán nemzetközin

Huszonkilenc ország 319 vívójának részvételével zajlott a hétvégén a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban a veterán Budapest bajnokság. A 23 versenyszámban 10 magyar aranyérem született.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM