Újabb elismerés a budapesti vb-nek

nov 29, 2019 | Hírek

A júliusi budapesti vívó-világbajnokság újabb elismerést kapott. Az év Sportmarketing díja kategóriában ezüst oklevelet nyert. Köszönet érte az ezért felelős InSpiral Marketing Solutions Kft-nek is. 

A Magyar Marketing Szövetség írta ki az esztendőben az Év Sportmarketing eseménye kategóriáját. A Magyar Vívó Szövetség a budapesti világbajnokság kapcsán, a “legjobb sportesemény-szponzoráció” okán kapott Ezüst elismerést. A vb-n egyébként két ezüstérmet nyert Magyarország, és most, rövid időn belül újabb két ezüst jutott. Nemrégiben Cannes-ban adták a vb kisfilmjének járó “Ezüst Delfin” elismerést, most pedig idehaza nyert el ilyen színű oklevelet a vb sportmarketingje. 

Szövetségünk egyébként ezzel az InSpiral Marketing Solutions Kft-t bízta meg, úgyhogy köszönjük, és gratulálunk Uher Diana csapatának!

Annyit pedig spoilerozunk, hogy ezzel még nincs vége a vb-vel kapcsolatos elismeréseknek, hamarosan újabbról számolhatunk be…

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

SZURKOLJATOK NEKÜNK!

A magyar válogatott nevében köszönjük a csaknem 35 ezer like-ot, a 80 ezer kattintást, és az 1,3 millió elérést, amely 15 olimpikon vívónk bemutatását kísérte.

Petschauer Attila emlékének adóztunk

A tragikus sorsú, kétszeres olimpiai bajnokról emlékeztünk meg – többek között válogatott vívók, Izrael nagykövete és Csampa Zsolt elnök társaságában.

Útra készen az olimpiai csapat!

A magyar sportélet legmagasabb rangú vezetőivel és a média képviselőivel találkozott kedden a párizsi olimpiai vívódelegáció.

Elhunyt Solti Antal

Rövid betegség után, 75 éves korában elhunyt Solti Antal, a magyar tőrvívás meghatározó egyénisége. Az MVSZ és az FTC a mestert saját halottjának tekinti.

Magyarok Párizsban – Muhari Eszter

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Muhari Eszterrel fejezzük be!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.