Végső búcsú Kamuthy Lászlótól

szept 10, 2020 | Hírek

A Farkasréti temetőben kísérték utolsó útjára a négyszer világbajnoki ezüstérmes tőrözőt, Kamuthy Lászlót. A szertartáson ott volt Kulcsár Krisztián MOB-elnök, és Csampa Zsolt, az MVSZ első embere. 

A család, a sportbarátok és a vívótársadalom csütörtök délután vett búcsút Kamuthy Lászlótól, a négyszeres világbajnoki ezüstérmes, négy olimpián szereplő tőrözőtől. A 80 évesen elhunyt Kamuthy László sportpályafutása után is a vívásban dolgozott a szövetség szakfelügyelőjeként, majd anyaegyesülete, a BVSC szakosztályvezetőjeként.

Csampa Zsolt, az MVSZ elnöke is lerótta tiszteletét Kamuthy László temetésén.

A Farkasréti temetőben tartott temetésen beszédet mondott Kulcsár Krisztián MOB-elnök, korábbi vívó-világbajnok, és ott volt a megemlékezésen Csampa Zsolt, az MVSZ elnöke is. Természetesen a gyászoló család képviseletében megjelent Kamuti Jenő, az MVSZ alelnöke, a nemzetközi Fair Play-Bizottság elnöke, az elhunyt bátyja.

A Magyar Vívó Szövetség Kamuthy Lászlót saját halottjának tekinti.

Kulcsár Krisztián, a MOB elnöke, egyéni vívó-világbajnok mondta el a gyászbeszédet.

Kapcsolódó hírek

A roadshow Újpesten járt

“Aranyos fiúk, aranyos lányok – Találkozz bajnokokkal!” elnevezésű roadshow harmadik állomása az újpesti Benkő István iskola volt. A világbajnok Gémesi Csanád és a kadet Európa-bajnok Vajda Oszkár tartott bemutatót.

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

BSU 2023/2024-as képzések

SPORTEDZŐ, SPORTOKTATÓ, SPORTSZERVEZŐ

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM