VI. Országos Sulivívó Találkozó és Diákolimpia

máj 5, 2023 | Hírek

Menetrend és pályabeosztás

Tisztelt Egyesületi Vezetők!

Mellékelve megküldjük Önöknek a VI. Országos Sulivívó Találkozó/Tudáspróba módosított menetrendjét.

Kérjük legyenek szívesek figyelmesen elolvasni, illetve ellenőrizni a módosításokat.

Emellett felhívjuk a figyelmüket, hogy az MVSZ honlapján a heti online versenyek alatt elérhető a Diákolimpia versenyszámainak linkjei (https://hunfencing.hu/diakolimpia-suliviv-s-2023.).

Kérjük figyelmesen átnézni az induló listákat, hogy a gyermekeket helyesen nevezeték-e a testnevelő tanárok. Az esetleg szükséges módosításokat legyenek szívesek jelezni a ladanyi.nelli@hunfencing.hu email címre.

Köszönettel,
MVSZ iroda

VI. OST menetrend és pályabeosztás

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Nyolcaddöntőknél tartunk

Két magyar kadet tőröző, Kollár Anna és Zsögön Andor jutott el a nyolcaddöntőig a rijádi korosztályos világbajnokság második versenynapján. Következnek a junior tőrcsapatok!

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Minden készen áll – kezdenek a junior tőrözők

A junior férfi és női tőrözők egyéni versenyével kezdődik pénteken Rijádban a kadet és junior világbajnokság. Minden készen áll, hajrá, magyarok!

Honvédelmi Sportszövetség – Pályázati Felhívások 2024

Kiírásra kerültek a Honvédelmi Sportszövetség – a továbbiakban HS – 2024. évi pályázati felhívásai! A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a pályázat benyújtása az online támogatáskezelő rendszerben lehetséges. Pályázati Felhívások...

Rajt Rijádban!

Két nap múlva kezdődik Szaúd-Arábiában a kadet és junior világbajnokság. Csütörtöktől a helyszínről jelentkezünk, mindenről beszámolunk. Hajrá, magyar vívás!

Élő eredmények

Közelgő események