Vívás – ezentúl minden csütörtökön a Sportrádióban

szept 11, 2022 | Hírek

Újabb fórumon jelentkezik majd rendszeresen sportágunk! Ezentúl minden csütörtök délután saját blokkot kap majd a vívás a Sportrádióban. Szombaton a Vívás világnapja volt a téma a rádióban. 

Az on-line felület, a közösségi média, a televízió után újabb rádióadón is rendszeresen, tematikus adásokban hallhatunk a vívásról. A Sportrádióval kötött megállapodás alapján csütörtökönként rendszeresen “vívóblokkban” tudhatunk majd meg híreket információkat, hallgathatunk majd interjúkat sportágunkkal kapcsolatosan. 

Csampa Zsolt, a szövetség elnöke nyilatkozik.

Szombaton is főszerepet kapott a Sportrádióban a vívás. A világnap alkalmából a Vajdahunyad váránál adott helyszíni interjút Csampa Zsolt elnök és Schmidt Gábor sportért felelős helyettes államtitkár. Majd a stúdióban Csampa Zsolt Szatmári Andrással közösen beszélgetett, őket Nagy Tímea váltotta, majd az est folyamán műsor készült Kulcsár Győző életútjáról is. 

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Minden napra jutott érem 

A csütörtökön Nápolyban befejeződött kadet és junior Európa-bajnokságon a magyar küldöttség 2 arany-, 4 ezüst és 5 bronzéremmel zárt, gratulálunk!

Négy kardozónk folytatja Padovában

A férfi kardozók olaszországi Világkupáján a kiemelt Szilágyi Áron és Szatmári András mellett Gémesi Csanád és Rabb Krisztián folytathatja a legjobb 64 között.

Öten az athéni 64-ben

A négy milánói világbajnok (Battai Sugár, Márton Anna, Pusztai Liza, Szűcs Luca) női kardozó, továbbá Keszei Kira jutott a legjobb 64 közé az athéni Világkupán.

Két bronzérem a zárónapon

Férfi tőrcsapatunk és női párbajtőrcsapatunk egyaránt bronzérmet nyert a nápolyi kadet és junior Európa-bajnokság zárónapján, gratulálunk!

Arany és ezüst a hölgyektől

Női kardcsapatunk rendkívüli izgalmak után nyert aranyérmet, míg női tőrözőink nagyon értékes ezüstérmet nyertek a nápolyi kadet és junior Európa-bajnokság utolsó előtti versenynapján.

Élő eredmények

Közelgő események