Vívás Világnapja a Puskás Arénában

szept 11, 2021 | Hírek

A Vívás Világnapja alkalmából a Puskás Aréna Szoborparkjában, és számos egyéb helyszínen népszerűsítettük szeretett sportágunkat. Köszönjük mindenkinek, akik ott voltak. Hajrá, magyar vívás!

Ott voltak fiatalok és idősebbek, amatőrök és válogatottak. 

Sokak között Decsi Tamás világbajnok és olimpiai bronzérmes, valamint Szász-Kovács Emese olimpiai bajnok egyaránt megjelent az eseményen. Mindketten egyként nyilatkoztak: “Ha a vívás népszerűsítéséről van szó, akkor ott a helyünk!” 

A vívást népszerűsítő programon számos fiatal, leendő tehetség mellett ott volt többek között Imre Géza, Kovács Iván, Decsi András, Kreiss Fanni, Szemes Gergő,  a paralimpiai bronzérmes Mező Boglárka, a női párbajtőr-válogatott valamennyi tagja. És még sokan mások!

Ez úton is köszönjük mindenkinek, akik eljöttek szeretett sportágunk népszerűsítéséért! Hajrá, magyar vívás! (További képek hamarosan a facebook oldalunkon.)

Kapcsolódó hírek

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

BSU 2023/2024-as képzések

SPORTEDZŐ, SPORTOKTATÓ, SPORTSZERVEZŐ

Tíz magyar arany a veterán nemzetközin

Huszonkilenc ország 319 vívójának részvételével zajlott a hétvégén a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban a veterán Budapest bajnokság. A 23 versenyszámban 10 magyar aranyérem született.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM