Vívás Világnapja a Puskás Arénában

szept 11, 2021 | Hírek

A Vívás Világnapja alkalmából a Puskás Aréna Szoborparkjában, és számos egyéb helyszínen népszerűsítettük szeretett sportágunkat. Köszönjük mindenkinek, akik ott voltak. Hajrá, magyar vívás!

Ott voltak fiatalok és idősebbek, amatőrök és válogatottak. 

Sokak között Decsi Tamás világbajnok és olimpiai bronzérmes, valamint Szász-Kovács Emese olimpiai bajnok egyaránt megjelent az eseményen. Mindketten egyként nyilatkoztak: “Ha a vívás népszerűsítéséről van szó, akkor ott a helyünk!” 

A vívást népszerűsítő programon számos fiatal, leendő tehetség mellett ott volt többek között Imre Géza, Kovács Iván, Decsi András, Kreiss Fanni, Szemes Gergő,  a paralimpiai bronzérmes Mező Boglárka, a női párbajtőr-válogatott valamennyi tagja. És még sokan mások!

Ez úton is köszönjük mindenkinek, akik eljöttek szeretett sportágunk népszerűsítéséért! Hajrá, magyar vívás! (További képek hamarosan a facebook oldalunkon.)

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Magyarokkal kezdődik a világranglista

Koch Máté az első, Siklósi Gergely a második helyen áll a párbajtőr világranglistán! Ilyen sem volt magyar részről évtizedek óta!

Jön a Sztárvívás!

Következik a “Sztárok a páston”! A Ludovika Arénában csütörtökön délután fél 6-tól következik a sztárok versenye – az országos bajnokság előestéjén.

A válogatás szabályai

A hétvégi országos bajnokság után következő elnökségi ülésen véglegesítik a magyar válogatottat az Európa-bajnokságra, illetve az olimpiára. Ennek folyamatáról írunk.

Bronzérmes a férfi kardcsapat

Folytatta remek sorozatát a férfi kardcsapat! Szatmári András nélkül is érmet nyert, harmadik lett a madridi Világkupa-versenyen, gratulálunk!

Ezúttal 9. hely jutott férfi párbajtőrben

Az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a kilencedik helyen végzett a párizsi Világkupán.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM