Vívódás helyett VÍVÁS – Világkupa a BOK csarnokban

márc 1, 2021 | Hírek


Ha  azon vívódsz, hogy már alig bírod, hát ne tedd! Inkább vívj a  legjobbakkal, vagyis vegyél részt önkéntesként az olimpiai kvalifikációs  férfi és női Világkupán a BOK csarnokban! Várunk csapatunkba! 

Időpont: 2021. március 10-14. 

Önkéntesmunka:  pozícióktól függően, már március 8-tól, de a legtöbb önkéntesre a  versenynapokon, március 10-től számítanak a szervezők. 

Bővebb információ: https://sportonkent.hu/esemeny/vivodas-helyett-vivas-vilagkupa-a-bok-csarnokban/

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Bronzérmes a férfi kardcsapat

Folytatta remek sorozatát a férfi kardcsapat! Szatmári András nélkül is érmet nyert, harmadik lett a madridi Világkupa-versenyen, gratulálunk!

Ezúttal 9. hely jutott férfi párbajtőrben

Az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a kilencedik helyen végzett a párizsi Világkupán.

Elszalasztott esély – 9. hely

Majdnem olimpiai bajnokot vert, két párizsi indulót győzött le, mégis 9. lett a magyar női párbajtőr-válogatott a fujairahi csapat Világkupán.

Hetedik a női kardcsapat

Hetedik helyen végzett a Battai Sugár, Márton Anna, Pusztai Liza, Szűcs Luca összeállítású női kardcsapat a plovdivi Világkupán.

Dani 16, Flóra 32, Dóra 64

Dósa Dani nyolcaddöntőig jutott a sanghaji tőr Grand Prix-n, másik olimpikonunk, Pásztor Flóra 32-ben, Lupkovics Dóra 64-ben búcsúzott.

Élő eredmények

Közelgő események