Zsigmond Eszter is ezüstérmes a párizsi minimaratonon

jún 26, 2022 | Hírek

Kollár Anna után az U13-asok között Zsigmond Eszter nyert ezüstérmet a párizsi minimaraton tőrversenyen. Gáborján Rita belvárosi tanítványa francia riválistól szenvedett vereséget, gratulálunk!

Zsigmond Eszter és mestere, Gáborján Rita.

Női tőr U13, minimaratoni, Párizs, 39 induló. Végeredmény: 2. Zsigmond Eszter, …21. Varga Zselyke, …26. Kozári Anna, …28. Kolbert Emese. A döntőben: Zsigmond-Mazille (francia) 4:8.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Nyolcaddöntőknél tartunk

Két magyar kadet tőröző, Kollár Anna és Zsögön Andor jutott el a nyolcaddöntőig a rijádi korosztályos világbajnokság második versenynapján. Következnek a junior tőrcsapatok!

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Minden készen áll – kezdenek a junior tőrözők

A junior férfi és női tőrözők egyéni versenyével kezdődik pénteken Rijádban a kadet és junior világbajnokság. Minden készen áll, hajrá, magyarok!

Honvédelmi Sportszövetség – Pályázati Felhívások 2024

Kiírásra kerültek a Honvédelmi Sportszövetség – a továbbiakban HS – 2024. évi pályázati felhívásai! A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a pályázat benyújtása az online támogatáskezelő rendszerben lehetséges. Pályázati Felhívások...

Rajt Rijádban!

Két nap múlva kezdődik Szaúd-Arábiában a kadet és junior világbajnokság. Csütörtöktől a helyszínről jelentkezünk, mindenről beszámolunk. Hajrá, magyar vívás!

Élő eredmények

Közelgő események