Zsögön és Haroni az első napi győztes

febr 3, 2024 | Hírek

A kadet tőrözők dupla válogatójának, egyben Magyarkupa-fordulójának első napján a férfiaknál Zsögön Andor, a nőknél Haroni Agapi lett az aranyérmes.

Eredmények. Kadet férfi tőr egyéni Magyar Kupa, Honvéd vívóterem, 51 induló. Végeredmény: 1. Zsögön Andor (Budakalász, edző: Szelei István), 2. Sommer marcell (Honvéd), 3. Kosztolányi Hunor (Szigetszentmiklós) és Hamzi Balázs (UTE), 5. Németh Benedek (Ludovika), 6. Bán Sebestyén (Honvéd), 7. Orovecz Gergely (Honvéd), 8. Badár Krisztián (Halásztelek). A döntőben: Zsögön-Sommer 15:14.

Kadet női tőr egyéni Magyar Kupa, Honvéd vívóterem, 43 induló. Végeredmény: 1. Haroni Agapi (Ludovika, edző: Mazza Lorenzo), 2. Simon Borbála (Zalaegerszeg), 3. Márkus Boglárka (FTC) és Mahovszkij Szilvia (Halásztelek), 5. Szeverényi Sára (Törekvés), 6. Lajcsik Róza (Szombathely), 7. Botos Árven (Ludovika), 8. Kékesi Dóra (Csomorkány). A döntőben: Haroni-Simon 15:11.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Nyolcaddöntőknél tartunk

Két magyar kadet tőröző, Kollár Anna és Zsögön Andor jutott el a nyolcaddöntőig a rijádi korosztályos világbajnokság második versenynapján. Következnek a junior tőrcsapatok!

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Minden készen áll – kezdenek a junior tőrözők

A junior férfi és női tőrözők egyéni versenyével kezdődik pénteken Rijádban a kadet és junior világbajnokság. Minden készen áll, hajrá, magyarok!

Honvédelmi Sportszövetség – Pályázati Felhívások 2024

Kiírásra kerültek a Honvédelmi Sportszövetség – a továbbiakban HS – 2024. évi pályázati felhívásai! A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a pályázat benyújtása az online támogatáskezelő rendszerben lehetséges. Pályázati Felhívások...

Rajt Rijádban!

Két nap múlva kezdődik Szaúd-Arábiában a kadet és junior világbajnokság. Csütörtöktől a helyszínről jelentkezünk, mindenről beszámolunk. Hajrá, magyar vívás!

Élő eredmények

Közelgő események