Média a Tehetségekért Díj felhívás

Az Új Európa Alapítvány pályázati felhívása!

Harmadik alkalommal indítjuk el a „Média a Tehetségekért Díj” pályázatunkat, amelyre az elmúlt években több száz pályázat érkezett. A célunk továbbra is az, hogy a média képviselőit és az újságíró kollégákat arra ösztönözzük, fordítsanak nagyobb figyelmet a fiatal tehetségekre, sportolókra, művészekre és a fiatal tudósokra: tudósítsanak képzési és felkészülési hátterükről, pályaválasztásukról, lehetőségeikről és eredményességükről. A tehetséges fiatalok ugyanis kiemelkedő értékeket képviselnek: küzdeni tudásukkal, kitartásukkal és a céltudatosságukkal igazi példaképek lehetnek kortársaik számára.

A tavaly beérkezett több mint 120 sikeres pályázat, a díjátadó ünnepség és a sok sikeres fiatal mosolya arra ösztönözött bennünket, hogy folytassuk a munkát, így idén már harmadik alkalommal indítjuk el ezt a kampányt. Éppen ezért kérjük, hogy vegyen részt Ön is ebben az úttörő munkában! Új kategória is nyílt: mostantól külön online kategóriában is várjuk a pályaműveket!

Pályázzon nyomtatott, TV, rádió vagy online kategóriában olyan sikeres vagy tehetséges, 25 év alatti fiatalok pályafutásának és eredményeinek bemutatásával, akik a sport, művészet, tudomány területén kiemelkedő képességről árulkodnak, és ezt már jó eredményekkel is bizonyították, de a nyilvánosság előtt esetleg kevéssé ismertek.

Pályázni TV-ben, rádióban, online felületen vagy nyomtatott sajtóban 2014. január 1 – október 31. között megjelent írással, cikkel, interjúval, riporttal, összeállítással lehet terjedelmi korlát nélkül, amely a megadott témával foglalkozik.

Pályázati kategóriák:
• online médium (írott anyag) – ÚJ
• nyomtatott médium
• rádió
• tévé és videó
Egy pályázó, akár több kategóriában is indulhat, de maximum 3 pályamunkát adhat be. A pályázatokat idén is a tehetségesfiatalok.hu weboldalra lehet feltölteni 2014. október 31-én éjfélig. A zsűri idén is kategóriánként 1-1 pályaművet díjaz nettó 150.000 Ft pénzjutalommal, emellett a legtöbb online közönség szavazatot szerzett pályamunka, kuratóriumi díjazásban, vagyis 150.000 Ft nettó pénzjutalomban részesül.

Töltse fel pályázatát 2014. október 31-ig a www.tehetsegesfiatalok.hu oldalra, ahol további információt talál a pályázattal kapcsolatban!

Köszönöm, hogy együttműködésével idén is segíti munkánkat, pályázatához sok sikert kívánok!

Gáborné Haáz Andrea
ügyvezető
Új Európa Alapítvány

2014. június 06.

hírek

Tőrbravúrokra várva

Az esztendő utolsó egyéni, illetve csapat olimpiai kvalifikációs Grand Prix-, illetve Világkupa-versenyeit rendezik világszerte, hat fegyvernemben. Időrendben haladunk, a tőrözőkkel fejezzük be beharangozónkat.

Távoli, de nagyon fontos párbajtőr hétvége következik

Az esztendő utolsó egyéni, illetve csapat olimpiai kvalifikációs Grand Prix-, illetve Világkupa-versenyeit rendezik világszerte, hat fegyvernemben. Időrendben haladunk, a párbajtőrözőkkel folytatjuk beharangozónkat.

Imre Géza – apaszerepben a sportkonferencián

A négyszeres világbajnok, olimpiai ezüst- és bronzérmes párbajtőröző, elnökségi tagunk, Imre Géza ezúttal szülői szerepéről nyilatkozott párjával, Kökény Beatrixszal az utanpotlassport.hu konferenciáján.

Veterán országos bajnokokat avattunk

A hét végén az UTE vívótermében rendezték a veterán országos bajnokságot. 161 vívó indult az egyéni versenyeken, míg vasárnap 27 csapat lépett pástra a három fegyvernemben.

Ünnepek előtti “vívónagyhét” következik

Az esztendő utolsó egyéni, illetve csapat olimpiai kvalifikációs Grand Prix-, illetve Világkupa-versenyeit rendezik világszerte, hat fegyvernemben. Időrendben haladunk, a kardozókkal kezdjük beharangozónkat.

Élő eredmények

Közelgő események