Tájékoztató-Sportágfejlesztési támogatási szerződések

Tisztelt Egyesületek!

 
A Sportágfejlesztési támogatási szerződésekkel kapcsolatban az alábbi tudnivalókat közöljük:
A megadott határidőre csak a szerződéseket kell kinyomtatni és az MVSZ irodájába eljuttatni 4 példányban, aláírva, pecsételve. Ezzel egy időben már gondoskodhatnak a következő igazolások beszerzéséről:
–          NAV 0 Igazolás (adóigazolás)
–          Törvényszéki kivonat
–          Egyesület törvényes képviselőjének aláírási címpéldánya (hiteles másolat)
 
A szerződés mellékleteit csak a későbbiekben tudják kitölteni, jelenleg programozás alatt állnak, hogy azokat is ki lehessen tölteni ugyan ezen felületen.
Minden olyan kérdéssel, problémával, ami a rendszer működésével kapcsolatos, keressék az informatikust a korábban megadott, 06-70/3755-850- es telefonszámon.

Szerződések előkészítése:
A támogatási szerződés előkészítéséhez lépjenek fel a: www.mvsz-elszamolas2014.flexinform.hu oldalra, ahol a megadott felhasználó névvel és jelszóval lépjenek be.
A menüsorban az „1. fázis (szerződéskötés) menüpontban az „Adataim” pontban meg kell adni minden adatot, ami a szerződés megkötéséhez szükséges. A „mentés” gombra kattintva menthetik az addig felvitt adatokat, és ellenőrizhetik is. A „Véglegesítés” gomb megnyomásával a megadott adatokat végleges formában menthetik.
A 2014. évi költségvetés beállítása pontban minden projekt mellé fel kell vinni azt az összeget, melyeket az egyesület számára jóváhagyott az MVSZ elnöksége. Ebben az esetben is véglegesíteni kell a megadott adatokat.
Ezt követően a mellékletek gomb megnyomásával láthatják a támogatási szerződésük mintapéldányát, melyet ellenőrzés után ki is tudnak nyomtatni a jobb felső sarokban található „nyomtatás” gombra való klikkeléssel.
 
A rendszer új és folyamatos fejlesztés alatt áll, ezért kérem Önöket legyenek türelmesek.

2014. június 24.

hírek

SZURKOLJATOK NEKÜNK!

A magyar válogatott nevében köszönjük a csaknem 35 ezer like-ot, a 80 ezer kattintást, és az 1,3 millió elérést, amely 15 olimpikon vívónk bemutatását kísérte.

Petschauer Attila emlékének adóztunk

A tragikus sorsú, kétszeres olimpiai bajnokról emlékeztünk meg – többek között válogatott vívók, Izrael nagykövete és Csampa Zsolt elnök társaságában.

Útra készen az olimpiai csapat!

A magyar sportélet legmagasabb rangú vezetőivel és a média képviselőivel találkozott kedden a párizsi olimpiai vívódelegáció.

Elhunyt Solti Antal

Rövid betegség után, 75 éves korában elhunyt Solti Antal, a magyar tőrvívás meghatározó egyénisége. Az MVSZ és az FTC a mestert saját halottjának tekinti.

Magyarok Párizsban – Muhari Eszter

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Muhari Eszterrel fejezzük be!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.