Udvarhelyi Gábor kitüntetése

Bay Béla-díjat vehetett át az emberi erőforrások miniszterétől edzői pályafutása elismeréseként a Magyar Sport Napja alkalmából Udverhelyi Gábor mesteredző, a világbajnok férfi párbajtőr-válogatott vezetőedzője, az MTK vezetőedzője.

fuseredlimobfoto[1]
Udvarhelyi Gábor, a Mester és a jelen egyik legsikeresebb tanítványa, Rédli András. Fotó: mob.hu
 
Ha valaki, akkor az MTK, valamint a párbajtőr-válogatott mestere, Udvarhelyi Gábor rászolgált a kitüntetésre: tanítványai futószalagon szállították az érmeket az elmúlt évtizedekben. Legutóbb éppenséggel egy emlékezetes világbajnoki aranyérmet a tavaly augusztusi budapesti vb-n. Különösképpen honlapunknak nem kell a Mestert bemutatni, büszkék vagyunk arra, hogy sportágunk egyik legjelesebb élő alakja mindig, és ma is itthon dolgozó edzőjét ismét elismerték. Az pedig külön elismerés, hogy éppen a fantasztikus Bay Béla bácsiról elnevezett kitüntetést kapta meg. 

A Magyar Vívó Szövetség nevében ez úton is gratulálunk kitüntetéséhez, és további sok sikert kívánunk neki a közelgő feladatokhoz, a júniusi Európa-, és a júliusi világbajnoksághoz! 

2014. május 07.

hírek

Kondricz Kata nyolcadik

A női tőröző Kondricz Kata nyolcadik helye volt a legjobb magyar eredmény a bázeli Eb második napján. Kardozóink nyolcaddöntőig jutottak.

Nyolcaddöntős nyitány

Szemes Gergő és Mihályi Andor szerepelt a mieink közül a legjobban a bázeli vívó Európa-bajnokság nyitónapján, mindketten nyolcaddöntőig jutottak.

Kamuti Jenő és Schmitt Pál kézlenyomata

A Nemzet Sportolói közül öten – közte Kamuti Jenő és Schmitt Pál – adták kézlenyomatukat a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen található Magyar Sportcsillagok Falára.

Svájcon át Párizsba

Bázelben minden készen áll, kedden megkezdődik és hat napig tart a vívó Európa-bajnokság. Hajrá, magyarok!

Rajtol kedden az Európa-bajnokság

Bázelben rendezik június 18. és 23. között a vívó Európa-bajnokságot. A legerősebb válogatottunk indul, hajrá, magyarok!

Élő eredmények

Közelgő események