Végső búcsú Tordasi Ildikótól

Barátok, korábbi fegyvertársak, és a Magyar Vívó Szövetség vezetői búcsúztatták többek között a Farkasréti temetőben Tordasi Ildikót, a korábbi olimpiai és világbajnok klasszis tőrvívót.

tordasi63

 

 Az MVSZ részéről Csampa Zsolt elnök, Kamuti Jenő alelnök, Polgár Pál főtitkár és Udvarhelyi Gáborszövetségi kapitány egyaránt jelen volt az egyik legnagyobb magyar tőrvívónő Farkasréti búcsúztatásakor. A MOB és az MVSZ nevében Kamuti Jenő korábbi csapattárs, az MTK nevében Mincza-Nébald Ildikó alelnök, világbajnok klubtárs búcsúzott a csodálatos bajnoknőtől.

Ildikó, nyugodj békében!

tordasi34

2015. augusztus 11.

hírek

Döntő nélkül Vancouverben

Kun Anna szerepelt a legjobban a magyarok közül a vancouveri férfi és női párbajtőr Világkupán. Sérülése után nyolcaddöntőig jutott, a többiek korábban búcsúztak.

Kollár Anna és Zsögön Andor a kadet tőrbajnok

A törekvéses Kollár Anna és a budakalászi Zsögön Andor nyerte a kadet tőr országos bajnokságot. Gratulálunk!

Aranyérmes a kadet férfi kardcsapat

Aranyérmet nyert az eislingeni kadet férfi kard európai körversenyen a Berkeszi Dániel, Csaba Botond, Monori Mátyás, Szalai Zalán összeállítású magyar csapat. Gratulálunk!

Taivainen Bence és Horváth Lotti a kadet bajnok

A honvédos Taivainen Bence, illetve a ferencvárosi Horváth Lotti nyerte a kadet párbajtőr országos bajnokságot, gratulálunk!

Szekeres Pál elnökségi tag az új fogyatékossport szervezetben

Új szervezet képviseli a jövőben a mozgássérült sportolók érdekeit. A World Abiltysport (WAS) elnökségében helyet kapott Szekeres Pál.

Élő eredmények

Közelgő események