2020. évi Közgyűlés -helyszín változás

júl 6, 2020 | Hírek

Tisztelt Egyesületek! Megváltozott a 2020. évi közgyűlés helyszíne.  A helyszínváltozás oka, hogy a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások feloldása lehetővé teszi, hogy az MVSZ éves és egyben tisztújító közgyűlése a tagszervezetek […]

Tisztelt Egyesületek!

Megváltozott a 2020. évi közgyűlés helyszíne. 

A helyszínváltozás oka, hogy a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások feloldása lehetővé teszi, hogy az MVSZ éves és egyben tisztújító közgyűlése a tagszervezetek számára ismert és minden szempontból kedvezőbb helyszínen kerüljön megrendezésre.

Küzgyűlés időpontja: 2020. 07. 18. 11.00 óra

ÚJ helyszín: Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok emeleti vívóterme (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3)

MEGHÍVÓ (módosított)

Üdvözlettel:

MVSZ Iroda

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Bronzérmes a férfi kardcsapat

Folytatta remek sorozatát a férfi kardcsapat! Szatmári András nélkül is érmet nyert, harmadik lett a madridi Világkupa-versenyen, gratulálunk!

Ezúttal 9. hely jutott férfi párbajtőrben

Az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a kilencedik helyen végzett a párizsi Világkupán.

Elszalasztott esély – 9. hely

Majdnem olimpiai bajnokot vert, két párizsi indulót győzött le, mégis 9. lett a magyar női párbajtőr-válogatott a fujairahi csapat Világkupán.

Hetedik a női kardcsapat

Hetedik helyen végzett a Battai Sugár, Márton Anna, Pusztai Liza, Szűcs Luca összeállítású női kardcsapat a plovdivi Világkupán.

Dani 16, Flóra 32, Dóra 64

Dósa Dani nyolcaddöntőig jutott a sanghaji tőr Grand Prix-n, másik olimpikonunk, Pásztor Flóra 32-ben, Lupkovics Dóra 64-ben búcsúzott.

Élő eredmények

Közelgő események