A jövő elkezdődött

máj 12, 2024 | Hírek, Kiemelt hírek

A párbajtőrözők előválogatójával már májusban elkezdődött a 2024/25-ös szezon. A győzelmet Petrovszki Áron (Honvéd) és Terhes Hanna (Diósgyőr) szerezte meg.

Eredmények. Kadet párbajtőr előválogató, Magyarkupa-forduló, Tata.

Férfiak, 83 induló. Végeredmény: 1. Petrovszki Áron (Honvéd, edző: László István és Peterdi András), 2. Kiss Donát (Honvéd), 3. Nagy-Tószegi Soma (Pécs) és Kömöz Patrik (MTK), 5. Kuznyecov Jaroszláv (Balaton), 6. Szántó Zalán (MTK), 7. Botzheim Ádám (Honvéd), 8. Tarsoly Csanád (Tapolca). A döntőben: Petrovszki-Kiss 15:14.

Nők, 79 induló. Végeredmény: 1. Terhes Hanna (Diósgyőr, edző: Patócs Béla), 2. Rónaszéki Izabella (Vasas), 3. Szilárd Anna (Honvéd) és Szentes Dalma (Vasas), 5. Sárvári Rita (DSI Debrecen), 6. Farkas Emma (Honvéd), 7. Légrádi Dóra (FTC), 8. Lehoczky Csenge (BVSC). A döntőben: Terhes-Rónaszéki 15:11.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Dánielfy Gergő és Kocsis Alexandra a két Sztárvívó

Nagyszerű hangulatban zajlott a SztárVívás a Ludovika Arénában. A férfiaknál Dánielfy Gergő, a nőknél Kocsis Alexandra lett a vívósztár. Gratulálunk!

Országos bajnokság – világklasszisokkal

Új időpontban, új helyszínen, ám ha lehetséges, még nagyobb tétért zajlik majd péntektől vasárnapig az országos bajnokság a Ludovika Arénán.

Magyarokkal kezdődik a világranglista

Koch Máté az első, Siklósi Gergely a második helyen áll a párbajtőr világranglistán! Ilyen sem volt magyar részről évtizedek óta!

Jön a Sztárvívás!

Következik a “Sztárok a páston”! A Ludovika Arénában csütörtökön délután fél 6-tól következik a sztárok versenye – az országos bajnokság előestéjén.

A válogatás szabályai

A hétvégi országos bajnokság után következő elnökségi ülésen véglegesítik a magyar válogatottat az Európa-bajnokságra, illetve az olimpiára. Ennek folyamatáról írunk.

Élő eredmények

Közelgő események