A roadshow halad tovább – irány Szigetszentmiklós!

szept 11, 2023 | Hírek, Kiemelt hírek

“Aranyos fiúk, aranyos lányok - Találkozz világbajnokokkal” elnevezésű roadshow-nk halad tovább. Ezúttal a szigetszentmiklósi ifjú vívók és iskolások között népszerűsítünk, Pusztai Lizával és Szűcs Lucával.

Debrecen volt az első állomása az “Aranyos fiúk, aranyos lányok – Találkozz világbajnokokkal” elnevezésű roadshow-nknak, amelynek célja az, hogy a Diákolimpiákon rendre szereplő iskolákban népszerűsítsük sztárjainkkal nagyszerű sportágunkat – remélhetőleg újabb követőket szerezve mindezzel. Ott értelemszerűen a “helyi kedvenc”, a kétszeres világbajnok Battai Sugi és Márton Anna volt a sztárvendég, az eseményt megtisztelte többek között a város polgármestere, Papp László is. 

A második állomás a fővárosi agglomerációhoz tartozó Szigetszentmiklós. A 40 ezres városban igen aktív a vívóélet, nagyban köszönhetően a korábbi remek kardvívónak, az edző-iskolaigazgató Noseda Tibornak, aki természetesen most is ott lesz a kedd délelőtti rendezvényen. Reméljük, hamarosan még többen ragadnak majd fegyvert a kisvárosban, ugyanis két, kétszeres kardcsapat-világbajnok hölgy, Pusztai Liza és Szűcs Luca mesél majd az élményeiről interaktív délelőttünkön, melyen rangos vendégekben, meglepetés vendégben, és meglepetésben sem lesz hiány… 

A roadshow tehát halad tovább, irány Szigetszentmiklós, a Bíró Lajos Általános Iskola tornaterme! 

Kapcsolódó hírek

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

BSU 2023/2024-as képzések

SPORTEDZŐ, SPORTOKTATÓ, SPORTSZERVEZŐ

Tíz magyar arany a veterán nemzetközin

Huszonkilenc ország 319 vívójának részvételével zajlott a hétvégén a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban a veterán Budapest bajnokság. A 23 versenyszámban 10 magyar aranyérem született.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM