A roadshow robog tovább

szept 12, 2023 | Hírek, Kiemelt hírek

“Aranyos fiúk, aranyos lányok - Találkozz világbajnokokkal!” elnevezésű roadshow második állomása Szigetszentmiklós volt. Három világbajnoki aranyérmes dobta fel a remek hangulatú összejövetelt.

Színültig töltötték a Bíró Lajos Általános Iskola tornatermét kedd délelőtt a szigetszentmiklósiak. Ott rendeztük ugyanis az “Aranyos fiúk, aranyos lányok – Találkozz világbajnokokkal!” elnevezésű roadshow második részét, melyen világbajnokaink népszerűsítették szeretett sportágunkat.

Színültig telt a szigetszentmiklósi tornacsarnok.

A “beharangozott” sztárvendég, a kétszeres vb-aranyérmes Pusztai Liza és Szűcs Luca mellett meglepetésvendégünk is akadt, megérkezett ugyanis a férfi kardcsapat világbajnoka, Gémesi Csanád is. A díszasztalnál pedig ott ült a város polgármestere, Nagy János, továbbá a korábbi, kiváló korosztályos válogatott kardozóból lett iskolaigazgató, Noseda Tibor, valamint Tamás Henriette, szövetségünk főtitkára. 

Szűcs Luca és Pusztai Liza volt a két, világbajnok „sztárvendég”.

A hölgyek kölcsönös bemutatása és bemutatkozása után bemutató asszók következtek egymással, illetve a helyiek két tehetségével, melyeket Gémesi Csanád vezetett és kommentált. Aztán a helyi diákok is tehettek fel kérdéseket klasszisainknak, végezetül fotózással és hosszas autogramosztással zárult a remek hangulatú összejövetel – köszönet érte a helyi szervezőknek is! 

Nagy János polgármester ajándékot adott át Tamás Henriettének, szövetségünk főtitkárának.

A roadshow pedig robog tovább, a következő helyszín jövő kedden Szolnok lesz – részletek hamarosan! 

A főszereplők a szigetszentmiklósi vívók társaságában.

Kapcsolódó hírek

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

BSU 2023/2024-as képzések

SPORTEDZŐ, SPORTOKTATÓ, SPORTSZERVEZŐ

Tíz magyar arany a veterán nemzetközin

Huszonkilenc ország 319 vívójának részvételével zajlott a hétvégén a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban a veterán Budapest bajnokság. A 23 versenyszámban 10 magyar aranyérem született.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM