Aida barcelonai aranya

okt 26, 2019 | Hírek

Mohamed Aida aranyérmes lett a barcelonai szatellitversenyen. Korábbi klasszis, jelenleg is nagyszerű versenyzőnk erős viadalon igazolta, hogy továbbra is tartja a helyét az élmezőnyben, gratulálunk!

Mohamed Aida 43 évesen is igazolta nagyságát! A szatellit versenyekhez képest kifejezetten erős mezőnyben, Barcelonában lépett pástra korábbi világbajnoki ezüst- és bronzérmesünk. A verseny során végig veretlen maradt, jó néhány rangos riválist legyőzött, gratulálunk neki és mesterének!

Eredmények. Női tőr egyéni szatellitverseny, Barcelona, 81 induló. Végeredmény: 1. Mohamed Aida (edző: Solti Antal, válogatott edző: Feczer Viktor), 2. Olga Calissi (olasz), 3. Anita Berthier (szingapúri) és Jessica Guo (kanadai). A döntőben: Mohamed-Calissi 15:8.

Kapcsolódó hírek

Törökbálintra megy a roadshow

Törökbálint lesz az újabb, immáron negyedik állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég két, milánói világbajnok kardozó, Gémesi Csanád és Szatmári András lesz.

Nemzetközi szinten is belevágunk

Egy héttel a hazai rajt után a nemzetközi pástokon is megkezdődik a 2023/24-es válogatási szezon. A szlovákiai Somorján, női tőr európai kadet körversenyen szerepelnek a korosztály legjobbjai.

Kósa Miklós és Szilágyi Áron elismerése

A Nemzetközi Vívó Szövetség éves rangsorában Kósa Miklós második egymást követő évben végzett a második helyen, gratulálunk! Szilágyi Áron pedig bekerült a Hírességek Csarnokába, ugyancsak gratulálunk!

Világbajnokságra készülnek a kerekesszékesek

Október 3. és 8. között, az olaszországi Terniben rendeznek paralimpiai kvalifikációs, kerekesszékes világbajnokságot. Négy év után indulhatnak újra vb-n vívóink, Nagy József beszél a részletekről.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM