Békessy Béla Szabadidős Verseny elmarad

febr 25, 2021 | Hírek

A felfutó járványgörbe és a túl magas induló létszám tükrében a Békessy Béla Vívó Klub nem tudja garantálni a hétvégére tervezettt szabadidős párbajtőr verseny biztonságos lebonyolítását, így azt a legnagyobb […]

A felfutó járványgörbe és a túl magas induló létszám tükrében a Békessy Béla Vívó Klub nem tudja garantálni a hétvégére tervezettt szabadidős párbajtőr verseny biztonságos lebonyolítását, így azt a legnagyobb sajnálatukra lemondják.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Magyarokkal kezdődik a világranglista

Koch Máté az első, Siklósi Gergely a második helyen áll a párbajtőr világranglistán! Ilyen sem volt magyar részről évtizedek óta!

Jön a Sztárvívás!

Következik a “Sztárok a páston”! A Ludovika Arénában csütörtökön délután fél 6-tól következik a sztárok versenye – az országos bajnokság előestéjén.

A válogatás szabályai

A hétvégi országos bajnokság után következő elnökségi ülésen véglegesítik a magyar válogatottat az Európa-bajnokságra, illetve az olimpiára. Ennek folyamatáról írunk.

Bronzérmes a férfi kardcsapat

Folytatta remek sorozatát a férfi kardcsapat! Szatmári András nélkül is érmet nyert, harmadik lett a madridi Világkupa-versenyen, gratulálunk!

Ezúttal 9. hely jutott férfi párbajtőrben

Az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a kilencedik helyen végzett a párizsi Világkupán.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM