Debrecen volt a roadshow első állomása

szept 8, 2023 | Hírek, Kiemelt hírek

Találkozz világbajnokokkal - így szól a vívást népszerűsítő roadshow-nk jelmondata, és Debrecenben mindez meg is történt. A helyiek “kisklasszisa”, Battai Sugár és Márton Anna volt a hajdúságiak vendége.

A Debreceni Református Kollégium Dóczy Gimnáziumának tornaterme adott otthont a Magyar Vívó Szövetség roadshow-ja első állomásának. Vívást népszerűsítő akciónk illusztris szereplőkkel és illusztris vendégekkel zajlott le. 

Márton Annát figyeli a díszasztalnál Czapp Katalin igazgató, Papp László polgármester és Prosits Attila MVSZ elnökségi tag.

A Debreceni EAC mindössze húszesztendős, kétszeres világbajnoka, Battai Sugár és a világbajnok, egyéni olimpiai negyedik helyezett Márton Anna volt a vendég, a díszasztalnál pedig ott ült Czapp Katalin iskolaigazgató és Prosits Attila elnökségi tagunk mellett Papp László, Debrecen polgármestere is. 

Battai Sugi vívott is egyet saját városában.

Márton Annát kérdezte élményeiről és a kezdetekről Esztergályos Patrik moderátor, aki korábban párbajtőrben nyert ifi olimpiát. Ezt követően Sugi vívott egy bemutató asszót, illetve kapott egy rövid iskolát ugyancsak debreceni mesterétől, Dávid Lászlótól. A endezvény nagyszerű hangulatban zajlott, és reméljük, akadt, aki éppen ezáltal kapott kedvet gyönyörű sportágunkhoz. 

A debreceni református iskola tornatermében a roadshow főszereplői.

A roadshow a jövő hét elején folytatódik tovább, a következő helyszín Szigetszentmiklós lesz. Aranyos lányok, aranyos fiúk – találkozz világbajnokokkal!

Kapcsolódó hírek

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

BSU 2023/2024-as képzések

SPORTEDZŐ, SPORTOKTATÓ, SPORTSZERVEZŐ

Tíz magyar arany a veterán nemzetközin

Huszonkilenc ország 319 vívójának részvételével zajlott a hétvégén a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban a veterán Budapest bajnokság. A 23 versenyszámban 10 magyar aranyérem született.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM