Elhalasztják az U23-as Eb-t

ápr 3, 2020 | Hírek

Az Európai Vívó Szövetség tájékoztatása szerint az eredetileg május 27. és 31-e közötti U23-as Európa-bajnokságot elhalasztják. Az új időpontról egyelőre nincs döntés.

Újabb világverseny halasztásáról döntött sportágunk. A koronavírus-járvány miatt bizonytalan időre elhalasztották a csehországi, libereci U23-as Európa-bajnokságot. Az új időponttal az európai szövetség egyelőre kivár. Az eredetileg június második felére tervezett minszki Európa-bajnoksággal kapcsolatosan egyelőre nincs információ. 

A libereci Home Credit Arena később ad otthont az U23-as Európa-bajnokságnak.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Petschauer Attila emlékének adóztunk

A tragikus sorsú, kétszeres olimpiai bajnokról emlékeztünk meg – többek között válogatott vívók, Izrael nagykövete és Csampa Zsolt elnök társaságában.

Útra készen az olimpiai csapat!

A magyar sportélet legmagasabb rangú vezetőivel és a média képviselőivel találkozott kedden a párizsi olimpiai vívódelegáció.

Elhunyt Solti Antal

Rövid betegség után, 75 éves korában elhunyt Solti Antal, a magyar tőrvívás meghatározó egyénisége. Az MVSZ és az FTC a mestert saját halottjának tekinti.

Magyarok Párizsban – Muhari Eszter

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Muhari Eszterrel fejezzük be!

Három érmet vár a kapitány

Az olimpiai felkészülés legfontosabb szakasza véget ért a 15 fős magyar válogatott számára. Boczkó Gábor szövetségi kapitány számol be minden részletről.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.