Elhunyt Tiszttartó Tibor

jan 20, 2021 | Hírek

Életének 80. esztendejében, súlyos betegségben elhunyt Tiszttartó Tibor. A veszprémi kötődésű, több fegyvernemet oktató vívómester, itthon és külföldön sokat tett hozzá sportágunk népszerűsítéséhez.

Tiszttartó Tibor (képünkön) a Testnevelési Egyetem korábbi legendás, első évfolyamán szerezte diplomáját. Ezt követően Veszprémben, mindhárom fegyvernemben dolgozott. Később külföldön tevékenykedett, Irakban, Szaud-Arábiában, majd Németországban. Veszprém Város Önkormányzata 2015-ben Pro Urbe díjjal ismerte el munkásságát. Emlékét megőrizzük, a Magyar Vívó Szövetség ez úton is részvétét nyilvánítja!

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Negyedik és ötödik hely szombatra

Az elmúlt két nap éremesője után a női kardcsapat negyedik, és a férfi párbajtőrcsapat ötödik helyével folytatódott Bázelban az Európa-bajnokság.

Bravúros ezüstérmek Bázelből

Két “meglepetéscsapatunk”, a női párbajtőr és a férfi tőr – utóbbi 21 év után is nagyszerű ezüstérmet nyert az Európa-bajnokságon. Gratulálunk!

Nagyszerű nap: két ezüst, egy bronz

Pusztai Liza és Siklósi Gergely ezüst-, Andrásfi Tibor bronzérmet nyert a bázeli Európa-bajnokságon. Gratulálunk a vívóknak és az edzőknek!

Átadták a Fair play-díjakat

A MOB Fair Play Bizottságának díjátadó gáláján a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen díjazták Téglási György, a válogatott orvosát és Szepesi László vívóedzőt.

Kondricz Kata nyolcadik

A női tőröző Kondricz Kata nyolcadik helye volt a legjobb magyar eredmény a bázeli Eb második napján. Kardozóink nyolcaddöntőig jutottak.

Élő eredmények

Közelgő események