Elkészült a csoportbeosztás!

dec 17, 2020 | Hírek

Elkészült az országos bajnokság csoportbeosztása. Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizze a helyszínt, az időpontot és a pástszámot. További információ a címre kattintva!

Még egyszer: a kardverseny pénteki selejtezőjét az UTE Király utcai vívótermében rendezzük!

Információ a BOK Csarnokról. A belépés valamennyi versenynapon kizárólag a belső parkoló (Szoborcsarnok) felőli bejáraton keresztül lehetséges. A belső parkoló ingyenesen igénybe vehető a szabad férőhelyek erejéig. 

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Magyarok Párizsban – Gémesi Csanád

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Gémesi Csanáddal folytatjuk!

Olimpiai ellenfélmustra

A közelmúltban bizonyossá vált, mely válogatott lesz három vívócsapatunk ellenfele a párizsi olimpia negyeddöntőjében. Lássuk!

Magyarok Párizsban – Battai Sugár

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Battai Sugárral folytatjuk!

Letették az esküt olimpikonjaink

Szilágyi Áron és Kapás Boglárka mondta el az olimpiai fogadalmat a Művészetek Palotájában rendezett látványos ünnepségen.

Négy érem a paralimpia előtt

Osváth Richárd arany-, Krajnyák Zsuzsa két bronz-, Hajmási Éva bronzérmet nyert a párizsi paralimpia előtti utolsó, varsói kerekesszékes Vk-n. Gratulálunk!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.