Érdekes eredmények tőrcsapatban

jan 24, 2021 | Hírek

Férfi tőrben a kizárólag hobbiból vívó amatőrökkel felálló Budakalász nyerte a csapat Magyarkupát, gratulálunk! A nőknél az UTE 2 csapata (amely egyébként erősebb volt az elsőnél) végzett az élen. 

Eredmények. Férfi tőrcsapat Magyar Kupa, BVSC vívóterem, 11 induló. Végeredmény: 1. Budakalász (Gerzanics Márk, Hári Máté, Káli András, Szerémi András, edző: Szelei István), 2. Törekvés, 3. FTC, 4. FTC 2, 5. Tus, 6. Szigetszentmiklós, 7. Honvéd, 8. UTE. A döntőben: Budakalász-Törekvés 45:42.

Női tőrcsapat Magyar Kupa, BVSC vívóterem, 8 induló. Végeredmény: 1. UTE 2 (Bernát Andrea, Mesteri Viktória, Mohamed Aida, Tóth Anna, edzők: Feczer Viktor, Solti Antal), 2. FTC, 3. MTK, 4. FTC 2, 5. UTE, 6. Csomorkány, 7. Honvéd, 8. Halásztelek. A döntőben: UTE 2-FTC 45:34.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Dánielfy Gergő és Kocsis Alexandra a két Sztárvívó

Nagyszerű hangulatban zajlott a SztárVívás a Ludovika Arénában. A férfiaknál Dánielfy Gergő, a nőknél Kocsis Alexandra lett a vívósztár. Gratulálunk!

Országos bajnokság – világklasszisokkal

Új időpontban, új helyszínen, ám ha lehetséges, még nagyobb tétért zajlik majd péntektől vasárnapig az országos bajnokság a Ludovika Arénán.

Magyarokkal kezdődik a világranglista

Koch Máté az első, Siklósi Gergely a második helyen áll a párbajtőr világranglistán! Ilyen sem volt magyar részről évtizedek óta!

Jön a Sztárvívás!

Következik a “Sztárok a páston”! A Ludovika Arénában csütörtökön délután fél 6-tól következik a sztárok versenye – az országos bajnokság előestéjén.

A válogatás szabályai

A hétvégi országos bajnokság után következő elnökségi ülésen véglegesítik a magyar válogatottat az Európa-bajnokságra, illetve az olimpiára. Ennek folyamatáról írunk.

Élő eredmények

Közelgő események