Érvényesült a papírforma

szept 29, 2019 | Hírek

Az esélyes csapatok győzelmével ért véget a sportcsarnokban a párbajtőr Magyarkupa-hétvége. A férfiaknál a Vasas, a nőknél a Honvéd lett az aranyérmes, gratulálunk a vívóknak és a mestereknek!

Eredmények. Férfi párbajtőrcsapat Magyarkupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 13 induló. Végeredmény: 1. Vasas (Bakos Bálint, Buta Levente, Koch Máté, Nagy Dávid, edző: Halla Péter), 2. BVSC, 3. Honvéd, 4. MTK, 5. Honvéd 2, 6. AVA, 7. Vasas 2, 8. Óbuda. A döntőben: Vasas-BVSC 45:30.

Női párbajtőrcsapat Magyarkupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 10 induló. Végeredmény: 1. Honvéd (Budai Dorina, Fekete Laura, Öhlmüller Sarolta, Várnai Vivien, edző: Budai István, Dancsházy-Nagy Tamás, László István), 2. MTK, 3. Békessy Debrecen, 4. Vasas, 5. BVSC, 6. Érd, 7. Békessy 2, 8. BVSC 2. A döntőben: Honvéd-MTK 45:30.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Rajtol kedden az Európa-bajnokság

Bázelben rendezik június 18. és 23. között a vívó Európa-bajnokságot. A legerősebb válogatottunk indul, hajrá, magyarok!

Eb-váró – Boczkó Gáborral

Boczkó Gábor szövetségi kapitány a csapatversenyekre fókuszál a kedden kezdődő bázeli Eb-n, és annak örül, hogy mindenki egészséges.

Magyarok Párizsban – Siklósi Gergely

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Siklósi Gergellyel folytatjuk!

Boros Péter a világ legidősebb aktív vívója

Bekerült a Guinness-rekordok könyvébe Boros Péter, a világ legidősebb aktív vívója. Aki továbbra sem pihen, 90 évesen is ott volt a hétvégi Csacsi Kupán.

Csacsi Kupa a “fellegekben”

Csák Attila szervezésében ismét megrendezték a veterán tőrözők Csacsi Kupáját. Újra különleges helyszínen, a visegrádi Fellegvár teraszán vívtak.

Élő eredmények

Közelgő események