Eszter korai búcsúja

máj 18, 2024 | Hírek, Kiemelt hírek

Az egyedüli főtáblás magyarnak, Muhari Eszternek nem sikerült asszót nyernie a fujairahi női párbajtőr Világkupán.

A kiemelt Muhari Eszter az orosz Bekmurzovával került szembe az Egyesült Arab Emírségekben zajló női párbajtőr egyéni Világkupa 64-es főtábláján, és a magyar vívó 15:12-es vereséget szenvedett.

Következik vasárnap a Vk csapatversenye, melyen várhatóan Dékány Kinga, Gnám Tamara, Muhari Eszter, Nagy Blanka összeállításban szerepelnek a mieink, hajrá, magyarok!

Eredmények. Női párbajtőr egyéni Világkupa, Fujairah, 194 induló. A legjobb 32 közé jutásért: Muhari-Bekmurzova (orosz) 12:15.

Végeredmény: 1. Vivian Kong (hongkongi), 2. Pauline Brunner (svájci), 3. Alberta Santuccio (olasz) és Auriane Mallo-Breton (francia), …36. Muhari Eszter, …76. Kardos Edina, …86. Nagy Blanka, …107. Gnám Tamara, …131. Dékány Kinga. 

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

SZURKOLJATOK NEKÜNK!

A magyar válogatott nevében köszönjük a csaknem 35 ezer like-ot, a 80 ezer kattintást, és az 1,3 millió elérést, amely 15 olimpikon vívónk bemutatását kísérte.

Petschauer Attila emlékének adóztunk

A tragikus sorsú, kétszeres olimpiai bajnokról emlékeztünk meg – többek között válogatott vívók, Izrael nagykövete és Csampa Zsolt elnök társaságában.

Útra készen az olimpiai csapat!

A magyar sportélet legmagasabb rangú vezetőivel és a média képviselőivel találkozott kedden a párizsi olimpiai vívódelegáció.

Elhunyt Solti Antal

Rövid betegség után, 75 éves korában elhunyt Solti Antal, a magyar tőrvívás meghatározó egyénisége. Az MVSZ és az FTC a mestert saját halottjának tekinti.

Magyarok Párizsban – Muhari Eszter

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Muhari Eszterrel fejezzük be!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.