Ezüst Delfin díj a “Kind of Magic”-nek

szept 26, 2019 | Hírek

A Cannes-i Corporate Media & TV Awards-on, a “nagy filmfesztivál” előszobáján, Ezüst Delfin-díjat nyert a budapesti vb filmje, a “Kind of Magic”! Gratulálunk, a főszereplők a helyszínről nyilatkoztak!

A Cannes-i Corporate Media & TV Awards-on, a “Social Media & Short Videos” kategóriában kapta az egyik legnagyobb elismerést jelentő Ezüst Delfin díjat a budapesti világbajnokság kisfilmje, a későbbi kétszeres vb-ezüstérmes kardozó, Szatmári András főszereplésével játszódó, Vermes Iván által rendezett Deart-produkció, a “Kind of Magic”. A vb által számtalanszor látott, egyperces kisfilm a jelek szerint nem csak a BOK Csarnok szívébe lopta be magát!

A cannes-i díjátadón készült felvétel jobb oldalán Csampa Zsolt, Tamás Henriette, a balon Szatmári András és menyasszonya, Mészáros Nóra látható, az Ezüst Delfinnel a kezében Vermes Iván rendező.

Csütörtök este, a méltán világhírű cannes-i vörös szőnyegre így sportágunk hazai képviselője is felléphettek – méltán büszkeséggel. A díjátadón jelen volt többek között Szatmári András, valamint Csampa Zsolt elnök és Tamás Henriette főtitkár. Késő este, a ceremónia közben, a mi díjunk átvételét követően sikerült elérnünk a helyszínen az érintetteket. 

Csampa Zsolt elmondta, hogy a rendkívül sikeres budapesti világbajnokság újabb, nagyon értékes hozadéka ez a rangos elismerés. “Hogy ez mekkora rangot jelent, azt igazából itt, a helyszínen érezzük át igazán. Természetesen mindez elsősorban filmszakmai díj, ám rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a víváshoz, a budapesti világbajnoksághoz kötődik. És a jelek szerint nemcsak nekünk tetszett, akik a BOK Csarnokban nap mint nap láthattuk, hanem a filmvilágnak is.”

Hazakerül az Ezüst Delfin!

A színészként máris nemzetközi díjjal elismert világklasszis kardozónk, Szatmári András így kommentálta a kitüntetést: “Ez egy ezüstös év lett a számomra. A csapatunk második lett az Ebén és a vébén, én egyéniben állhattam a dobogó második fokára Budapesten, most meg nyertünk egy Ezüst Delfint! Nagyon örülök ennek is, de azért egyelőre maradok a vívásnál… Rendkívül kellemes és érdekes érzés, hogy itt lehetek, köszönöm, hogy rám esett a választás, örülök, hogy helyt tudtam ezen a téren is állni. És természetesen gratulálok az igazi alkotóknak, Vermes Ivánnak és csapatának!”

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Magyarok Párizsban – Siklósi Gergely

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Siklósi Gergellyel folytatjuk!

Boros Péter a világ legidősebb aktív vívója

Bekerült a Guinness-rekordok könyvébe Boros Péter, a világ legidősebb aktív vívója. Aki továbbra sem pihen, 90 évesen is ott volt a hétvégi Csacsi Kupán.

Csacsi Kupa a “fellegekben”

Csák Attila szervezésében ismét megrendezték a veterán tőrözők Csacsi Kupáját. Újra különleges helyszínen, a visegrádi Fellegvár teraszán vívtak.

Magyarok Párizsban – Nagy Dávid

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Nagy Dáviddal folytatjuk!

Kijelölték az Eb-csapatot

Boczkó Gábor szövetségi kapitány előterjesztése alapján kijelölte az MVSZ elnöksége a bázeli Eb-n részt vevő magyar válogatottat.

Élő eredmények

Közelgő események