Ezüstérmes a veterán párbajtőrcsapat

okt 15, 2023 | Hírek, Kiemelt hírek

Újabb ezüstérmet szerzett a magyar küldöttség a floridai veterán világbajnokságon. Imreh László párbajtőr egyéni ezüstérme után a férfi párbajtőrcsapat is a dobogó második fokára állhatott, gratulálunk!

Imreh László, Lipták György, Csikós Attila, Bárdi Róbert, Kámány Roland és Csajbók Attila nevéhez köthető az újabb magyar ezüstérem a Daytona Beach-ben zajló veterán világbajnokságon. Férfi párbajtőrcsapatunk a negyeddöntőben 30:29-re győzte le Kanadát, majd a négy között végig vezetve múlta felül Svájcot 30:26-ra. A döntőben az Egyesült Államok ellen már nem sikerült a bravúr, 23:30 lett a vége. 

Gratulálunk ezüstérmes veterán párbajtőrcsapatunknak.

Gratulálunk veterán csapatunknak, ezzel a világbajnokság befejező szakasza előtt két ezüstéremmel szerepel a magyar küldöttség. 

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Nyolcaddöntőknél tartunk

Két magyar kadet tőröző, Kollár Anna és Zsögön Andor jutott el a nyolcaddöntőig a rijádi korosztályos világbajnokság második versenynapján. Következnek a junior tőrcsapatok!

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Minden készen áll – kezdenek a junior tőrözők

A junior férfi és női tőrözők egyéni versenyével kezdődik pénteken Rijádban a kadet és junior világbajnokság. Minden készen áll, hajrá, magyarok!

Honvédelmi Sportszövetség – Pályázati Felhívások 2024

Kiírásra kerültek a Honvédelmi Sportszövetség – a továbbiakban HS – 2024. évi pályázati felhívásai! A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a pályázat benyújtása az online támogatáskezelő rendszerben lehetséges. Pályázati Felhívások...

Rajt Rijádban!

Két nap múlva kezdődik Szaúd-Arábiában a kadet és junior világbajnokság. Csütörtöktől a helyszínről jelentkezünk, mindenről beszámolunk. Hajrá, magyar vívás!

Élő eredmények

Közelgő események