Fél év után vívóverseny!

aug 30, 2020 | Hírek

Közel fél esztendővel az idei, legutóbbi versenyünket, a párbajtőr WestEnd Grand Prix-t követően ismét vívóviadalt rendeztünk! Képeink a szolnoki korosztályos párbajtőr vidék bajnokságon készültek.

A nyár utolsó hétvégéjén versenyszerűen is visszatért hazánkba a vívóélet! Március 6. és 8. között rendeztük a Ludovikán a párbajtőr WestEnd Grand Prix-t, azóta a koronavírus miatt nem volt idehaza – tudomásunk szerint külföldön sem – vívóverseny. Egészen mostanáig! Szombaton és vasárnap, a szigorú biztonsági intézkedések betartásával, Szolnokon rendezték meg négy alacsonyabb korosztály párbajtőr vidékbajnokságát! Az eseményről, a résztvevők legkisebb degradálása nélkül, bátran kijelenthetjük: nem az eredmények okán volt vívástörténeti jelentőségű…!

A helyszínen tartózkodó főtitkár, Tamás Henriette beszámolója szerint minden zökkenőmentesen zajlott, a szigorú biztonsági előírásokat mindenki, zokszó nélkül, örömmel tartotta be. A szervezőknek és a versenyzőknek gratulálunk, és őszintén reméljük, hogy a jövőben minél tőbb vívóversenyről számolhatunk majd ismét be! 

Kapcsolódó hírek

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

BSU 2023/2024-as képzések

SPORTEDZŐ, SPORTOKTATÓ, SPORTSZERVEZŐ

Tíz magyar arany a veterán nemzetközin

Huszonkilenc ország 319 vívójának részvételével zajlott a hétvégén a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban a veterán Budapest bajnokság. A 23 versenyszámban 10 magyar aranyérem született.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM