Felhívás Fair Play-díjra

dec 10, 2020 | Hírek

Ebben az esztendőben is kiosztják a hagyományos Fair Play-díjakat. Az MVSZ elnökségének döntése alapján sportszervezetek, sportemberek is tehetnek írásban javaslatokat. Határidő: december 21.

A tavalyi esztendőben nemzetközi Fair Play-díjat kapott az elvesztett budapesti világbajnoki döntőt követő sajtónyilatkozatáért a magyar kardválogatott, melyet ünnepélyes keretek között vehetett át. 

Az idei esztendő természetesen egészen másként alakult, ám a Fair Play-díjat ebben az évben is kiosztják. A rendkívüli évre való tekintettel, a Magyar Vívó Szövetség elnöksége ugyancsak formabontó döntést hozott. Pályázati felhívást tesz ezennel közzé a sportszerűségi elismerés megszerzéséért.

Kérjük a sportszervezeteket, vívókat, civileket, sportszakembereket, hogy a Fair Play-jelölés okát röviden ismertetve, javasoljanak jelöltet, jelölteket a díjra! A javaslatot írásban kell benyújtani az info@hunfencing.hu e-mail címre. A határidő: december 21. A beérkezett anyagokat az elnökség bírálja majd el, melyről honlapunk természetesen beszámol. 

Kapcsolódó hírek

Törökbálintra megy a roadshow

Törökbálint lesz az újabb, immáron negyedik állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég két, milánói világbajnok kardozó, Gémesi Csanád és Szatmári András lesz.

Nemzetközi szinten is belevágunk

Egy héttel a hazai rajt után a nemzetközi pástokon is megkezdődik a 2023/24-es válogatási szezon. A szlovákiai Somorján, női tőr európai kadet körversenyen szerepelnek a korosztály legjobbjai.

Kósa Miklós és Szilágyi Áron elismerése

A Nemzetközi Vívó Szövetség éves rangsorában Kósa Miklós második egymást követő évben végzett a második helyen, gratulálunk! Szilágyi Áron pedig bekerült a Hírességek Csarnokába, ugyancsak gratulálunk!

Világbajnokságra készülnek a kerekesszékesek

Október 3. és 8. között, az olaszországi Terniben rendeznek paralimpiai kvalifikációs, kerekesszékes világbajnokságot. Négy év után indulhatnak újra vb-n vívóink, Nagy József beszél a részletekről.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM