Fradi- és Törekvés-arany

okt 26, 2019 | Hírek

A fegyvernem erőviszonyainak megfelelően ferencvárosi és törekvéses fölénnyel zárult a kadet tőr Magyarkupa-forduló. A férfiaknál Szemes Gergő, a nőknél Fenyvesi Viktória lett aranyérmes, gratulálunk!

Eredmények. Kadet férfi tőr egyéni Magyarkupa, Törekvés vívóterem, 54 induló. Végeredmény: 1. Szemes Gergő (FTC, edző: Szabó István), 2. Horváth Soma (FTC), 3. Fazekas Árpád (szlovákiai) és Mechek Vince (Honvéd), 5. Bagdány Albert (Szigetszentmiklós), 6. Budaházy Ambrus (Törekvés), 7. Benyus Attila (Törekvés), 8. Takács Kornél (Honvéd). A döntőben: Szemes-Horváth 15:13.

Kadet női tőr egyéni Magyarkupa, Törekvés vívóterem, 44 induló. Végeredmény: 1. Fenyvesi Viktória (Törekvés, edző: Gátai Róbert), 2. Kovács Réka (Törekvés), 3. Kovács Aletta (FTC) és Kalocsai Luca (Törekvés), 5. Wolf Eszter (Csomorkány) és Zsoldosi Emília (FTC), 7. Badár Szonja (Halásztelek), 8. Frommer Éva (UTE). A döntőben: Fenyvesi-Kovács 15:9.

Kapcsolódó hírek

2023/24: kezdünk!

A hétvégén valamennyi fegyvernemben megkezdődik az új szezon. Tőrben és kardban a junioroknak, párbajtőrben a kadetoknak és a junioroknak rendeznek Magyarkupa-fordulót, válogatót. Sok sikert mindenkinek!

A roadshow Újpesten járt

“Aranyos fiúk, aranyos lányok – Találkozz bajnokokkal!” elnevezésű roadshow harmadik állomása az újpesti Benkő István iskola volt. A világbajnok Gémesi Csanád és a kadet Európa-bajnok Vajda Oszkár tartott bemutatót.

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM