Gratuláció Itáliából

júl 27, 2019 | Hírek

A magyar sport és a vívás vezetőinek írt levelében a “valaha volt leggyönyörűbb” vívó világbajnokságnak nevezi a nemrégiben véget érő budapestit Giorgio Scarso, az Olasz Vívó Szövetség elnöke.

Levél érkezett Rómából Szabó Tündének, az EMMI államtitkárának, Kulcsár Krisztiánnak, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének és Csampa Zsoltnak, a Magyar Vívó Szövetség elnökének. Giorgio Scarso, az Olasz Vívó Szövetség egyébként rendkívül szigorú és kritikus elnöke ragadott tollat. 

Ám ezúttal nem kritizált. Arról írt, hogy őszintén, teljes szívvel gratulál a nemrégiben véget érő világbajnokság rendezéséhez. Megköszönte a vendéglátást, és azt állította, hogy a rendkívül magas színvonalú esemény nagyot emelt a magyar vívás, a magyar sport, mi több, Magyarország rangján. Levelének végén még tovább ment, és azt állította, hogy a valaha volt leggyönyörűbb vívó-világbajnokságot rendeztük a BOK Csarnokban… 

Köszönjük a gratulációt!

Az asztalnál elől Giorgio Scarso, az Olasz Vívó Szövetség, és Csampa Zsolt, a Magyar Vívó Szövetség elnöke.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Dánielfy Gergő és Kocsis Alexandra a két Sztárvívó

Nagyszerű hangulatban zajlott a SztárVívás a Ludovika Arénában. A férfiaknál Dánielfy Gergő, a nőknél Kocsis Alexandra lett a vívósztár. Gratulálunk!

Országos bajnokság – világklasszisokkal

Új időpontban, új helyszínen, ám ha lehetséges, még nagyobb tétért zajlik majd péntektől vasárnapig az országos bajnokság a Ludovika Arénán.

Magyarokkal kezdődik a világranglista

Koch Máté az első, Siklósi Gergely a második helyen áll a párbajtőr világranglistán! Ilyen sem volt magyar részről évtizedek óta!

Jön a Sztárvívás!

Következik a “Sztárok a páston”! A Ludovika Arénában csütörtökön délután fél 6-tól következik a sztárok versenye – az országos bajnokság előestéjén.

A válogatás szabályai

A hétvégi országos bajnokság után következő elnökségi ülésen véglegesítik a magyar válogatottat az Európa-bajnokságra, illetve az olimpiára. Ennek folyamatáról írunk.

Élő eredmények

Közelgő események