Hamarosan otthon

febr 24, 2020 | Hírek

Az olimpiára bravúrral kijutó női tőrcsapat a rossz időjárás miatt Kazanban ragadt. A tervezett vasárnap éjszakai hazaút helyett hétfő délután 15.25-kor érkezik Ferihegyre. Jó utat!

A tervek szerint már vasárnap késő este útra kelt volna Kazanból női tőrcsapatunk. Annak rendje és módja szerint ki is érkeztek a repülőtérre, gépbe is szálltak, ám három órás várakozás után a rossz időjárás miatt mindenkit kiszállítottak. Ünneplés helyett tehát veszteglés következett, a lányok a vívózsákokon próbáltak pihenni valamicskét. Reggelre sem javult sokat a helyzet, mi több, amikor Kazanban végre jobbra fordult az időjárás, akkor Budapestről érkeztek rossz hírek….

Felvetődött az is, hogy máshol landol majd a repülőgép, ám végül elhárultak az akadályok. Kondricz Kata, Kreiss Fanni, Lupkovics Dóra és Pásztor Flóra, a mesterek, valamint a vezetőség a hírek szerint elindul Budapestre, és várhatóan 15.25 perckor érkezik Ferihegyre. 

Kapcsolódó hírek

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

BSU 2023/2024-as képzések

SPORTEDZŐ, SPORTOKTATÓ, SPORTSZERVEZŐ

Tíz magyar arany a veterán nemzetközin

Huszonkilenc ország 319 vívójának részvételével zajlott a hétvégén a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban a veterán Budapest bajnokság. A 23 versenyszámban 10 magyar aranyérem született.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM