Hamarosan otthon

febr 24, 2020 | Hírek

Az olimpiára bravúrral kijutó női tőrcsapat a rossz időjárás miatt Kazanban ragadt. A tervezett vasárnap éjszakai hazaút helyett hétfő délután 15.25-kor érkezik Ferihegyre. Jó utat!

A tervek szerint már vasárnap késő este útra kelt volna Kazanból női tőrcsapatunk. Annak rendje és módja szerint ki is érkeztek a repülőtérre, gépbe is szálltak, ám három órás várakozás után a rossz időjárás miatt mindenkit kiszállítottak. Ünneplés helyett tehát veszteglés következett, a lányok a vívózsákokon próbáltak pihenni valamicskét. Reggelre sem javult sokat a helyzet, mi több, amikor Kazanban végre jobbra fordult az időjárás, akkor Budapestről érkeztek rossz hírek….

Felvetődött az is, hogy máshol landol majd a repülőgép, ám végül elhárultak az akadályok. Kondricz Kata, Kreiss Fanni, Lupkovics Dóra és Pásztor Flóra, a mesterek, valamint a vezetőség a hírek szerint elindul Budapestre, és várhatóan 15.25 perckor érkezik Ferihegyre. 

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

SZURKOLJATOK NEKÜNK!

A magyar válogatott nevében köszönjük a csaknem 35 ezer like-ot, a 80 ezer kattintást, és az 1,3 millió elérést, amely 15 olimpikon vívónk bemutatását kísérte.

Petschauer Attila emlékének adóztunk

A tragikus sorsú, kétszeres olimpiai bajnokról emlékeztünk meg – többek között válogatott vívók, Izrael nagykövete és Csampa Zsolt elnök társaságában.

Útra készen az olimpiai csapat!

A magyar sportélet legmagasabb rangú vezetőivel és a média képviselőivel találkozott kedden a párizsi olimpiai vívódelegáció.

Elhunyt Solti Antal

Rövid betegség után, 75 éves korában elhunyt Solti Antal, a magyar tőrvívás meghatározó egyénisége. Az MVSZ és az FTC a mestert saját halottjának tekinti.

Magyarok Párizsban – Muhari Eszter

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Muhari Eszterrel fejezzük be!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.