Imre Géza Csik Ferenc-díjat kapott

máj 7, 2024 | Hírek, Kiemelt hírek

A Magyar Sport Napja alkalmából kapott kitüntetést olimpiai ezüst- és bronzérmes, világbajnok korábbi párbajtőrözőnk.

A Csik Ferenc-díj a kiemelkedő sportteljesítményt nyújtó sportolók részére, valamint életmű elismerésére adományozható. Az indoklás szerint Imre Géza két-kétszeres olimpiai ezüst- és bronzérmes, négyszeres világbajnok párbajtőröző, sportolói pályafutásával és sportigazgatóként a Budapesti Honvéd Sportegyesületnél végzett kifogástalan és magas színvonalú munkájával érdemelte ki az elismerést. Elnökségi tagunknak ez úton is gratulálunk!

Imre Géza Csik Ferenc-díjat kapott, gratulálunk!

mre Géza mellett felesége, a korábbi világklasszis kézilabdázó, Kökény Beatrix, valamint a háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, Kammerer Zoltán vehette át a kitüntetést. Az elismeréseket Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár, Schmidt Gábor helyettes államtitkár, valamint Deutsch Tamás, a Sportegyesületek Országos Szövetségének elnöke adta át a Puskás Arénában rendezett nemzetközi sportdiplomáciai konferencia keretében.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Dánielfy Gergő és Kocsis Alexandra a két Sztárvívó

Nagyszerű hangulatban zajlott a SztárVívás a Ludovika Arénában. A férfiaknál Dánielfy Gergő, a nőknél Kocsis Alexandra lett a vívósztár. Gratulálunk!

Országos bajnokság – világklasszisokkal

Új időpontban, új helyszínen, ám ha lehetséges, még nagyobb tétért zajlik majd péntektől vasárnapig az országos bajnokság a Ludovika Arénán.

Magyarokkal kezdődik a világranglista

Koch Máté az első, Siklósi Gergely a második helyen áll a párbajtőr világranglistán! Ilyen sem volt magyar részről évtizedek óta!

Jön a Sztárvívás!

Következik a “Sztárok a páston”! A Ludovika Arénában csütörtökön délután fél 6-tól következik a sztárok versenye – az országos bajnokság előestéjén.

A válogatás szabályai

A hétvégi országos bajnokság után következő elnökségi ülésen véglegesítik a magyar válogatottat az Európa-bajnokságra, illetve az olimpiára. Ennek folyamatáról írunk.

Élő eredmények

Közelgő események