Információk a világbajnokságról

máj 17, 2019 | Hírek

Alábbiakban a július 15. és 23. közötti, budapesti, olimpiai kvalifikációs világbajnoksággal kapcsolatosan közlünk információkat. Kérünk mindenkit, hogy közös érdekünkben a lentiek alapján járjanak el

Tisztelt Érdeklődők!

A világbajnokság jegyeinek értékesítése megkezdődött. Sajnos, a hivatalos jegyeladó portál mellett más internetes felületen is hozzá lehet jutni a belépőkhöz. Ilyen például a viagogo weboldala. Ezeken a site-okon jóval magasabb áron értekesítik a jegyeket, melyek valódiságáért sem vállaljuk a felelősséget! Kérük mindenkit, hogya jegymester.hu weboldalon vegye meg a belépőt. 

Közvetlenül ide lehet jutni a vb weboldalán keresztül – 2019budapest.com -, illetve ezen honlap jobb felső sarkában található ikonra kattintva. (Nem mobilalkalmazások esetében.

Emellett tisztelettel kérünk mindenkit, hogy ne a szövetségi irodán, illetve telefonon keresztül érdeklődjenek a világbajnoksággal kapcsolatos részletekről. Alábbiakban közreadjuk a megfelelő területek elérhetőségét, minden kérdésre választ adunk ezeken a felületeken keresztül. Köszönjük!

info@2019budapest.com (minden általános információ)

vip@2019budapest.com (vip vendégekkel való kapcsolattartás)

jegy@2019budapest.com (tiszetletjegyekkel kapcsolatos kérdések)

booking@2019budapest.com (szállásokkal és transzferrel kapcsolatos kommunikáció)

media@2019budapest.com (sajtó munkatársaival való kapcsolattartás)

accreditation@2019budapest.com (akkreditációval kapcsolatos kommunikáció)

Kapcsolódó hírek

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

BSU 2023/2024-as képzések

SPORTEDZŐ, SPORTOKTATÓ, SPORTSZERVEZŐ

Tíz magyar arany a veterán nemzetközin

Huszonkilenc ország 319 vívójának részvételével zajlott a hétvégén a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban a veterán Budapest bajnokság. A 23 versenyszámban 10 magyar aranyérem született.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM