IV. Országos Sulivívó Találkozó és Diákolimpia – információk

márc 25, 2019 | Hírek

A hétvégén megrendezésre kerülő IV. Országos Sulivívó Találkozó és Diákolimpia legfontosabb tudnivalói a bejegyzésben olvashatók.

Kedves Sportolók!
Kedves Vendégeink!

A 2019. március 29-31. között megrendezésre kerülő IV. Országos Sulivívó Találkozó és Diákolimpia legfontosabb információt az alábbiakban összegezzük.

IV. Országos Sulivívó Találkozó és Diákolimpia – tájékoztató

IV. Országos Sulivívó Találkozó

A Sulivívó Találkozó Tudáspróbájának menetrendjét az alábbi linkre kattintva érhetik el:
IV. Országos Sulivívó Találkozó – menetrend

A pénteki napon a rendezvényen a gálaműsor erejéig  (12:45-13:45 között) a programban szünetet tartunk.

Diákolimpia B

FONTOS!! A korábbi tájékoztatásunk szerint a versenykezdésének időpontja a nagy létszámra való tekintettel egy órával korábbra került, azaz a verseny10:00-kor kezdődik.

A versenykiírás szerint a Diákolimpia B kategóriájában nem indulhatnak azok, akik részére a korábbiakban már váltottak versenyengedélyt az MVSZ versenyrendszerében. Ettől függetlenül több ilyen nevezés is érkezett. A versenyengedéllyel rendelkező vívók B kategóriás nevezését az MVSZ törli és automatikusan az A kategóriába sorolja őket. Abban az esetben, ha A kategóriás nevezésük is volt, a duplikáció okán azt értelem szerűen töröljük.

A csoportmérkőzéseket 5, a direkt kieséses táblán a mérkőzéseket az I., II., és III., korcsoportban 10, a IV., V. VI. korcsoportokban 15 tusra vívják.
A csoportmérkőzéseket követően kieső nélkül folytatódik a direkt kieséses tábla.

Diákolimpia A

Az A kategória esetében fontos, hogy azokat, akiket több fegyvernemben is neveztek, csak egy fegyvernemben léphetnek pástra. Ebben az esetben az MVSZ adatbázisa szerinti fegyvernemben lesz érvényes a nevezésük.

A csoportmérkőzéseket 5, a direkt kieséses táblán a mérkőzéseket az I., II., és III., korcsoportban 10, a IV., V. VI. korcsoportokban 15 tusra vívják.
A csoportmérkőzéseket követően kieső nélkül folytatódik a direkt kieséses tábla.

Mindenkinek jó felkészülést és sikeres versenyzést kívánunk!

Üdvözlettel:

MVSZ Iroda

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Bronzérmes a férfi kardcsapat

Folytatta remek sorozatát a férfi kardcsapat! Szatmári András nélkül is érmet nyert, harmadik lett a madridi Világkupa-versenyen, gratulálunk!

Ezúttal 9. hely jutott férfi párbajtőrben

Az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a kilencedik helyen végzett a párizsi Világkupán.

Elszalasztott esély – 9. hely

Majdnem olimpiai bajnokot vert, két párizsi indulót győzött le, mégis 9. lett a magyar női párbajtőr-válogatott a fujairahi csapat Világkupán.

Hetedik a női kardcsapat

Hetedik helyen végzett a Battai Sugár, Márton Anna, Pusztai Liza, Szűcs Luca összeállítású női kardcsapat a plovdivi Világkupán.

Dani 16, Flóra 32, Dóra 64

Dósa Dani nyolcaddöntőig jutott a sanghaji tőr Grand Prix-n, másik olimpikonunk, Pásztor Flóra 32-ben, Lupkovics Dóra 64-ben búcsúzott.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM