Jön a Sztárvívás!

máj 3, 2024 | Hírek, Kiemelt hírek

Sztárok a páston az országos bajnokság előestjén a Ludovikán! Nyolc művészt készítettek fel világklasszis mentoraink “vívásból”. Az összecsapások május 23-án, fél 6-tól lesznek.

A Mediaworks kiadóvállalattal karöltve különleges kalandba kezdett vívószövetségünk. Nyolc, médiából ismert sztár, neves művész vállalta el, hogy nem könnyen tanulható, ám csodaszép sportágunkat elsajátítja, majd egy showműsor keretében eldönti – ki a legjobb vívó a hírességek között.

A mentorok szerepét világklasszis, olimpiai és világbajnok párbajtőrözőink – Nagy Tímea, Szász-Kovács Emese és Imre Géza – vállalták el, azaz a celebek igazán nem mondhatják azt, hogy nem a legjobbak készítették fel őket az összecsapásokra… Hogy kik lesznek a szereplők, arra mától kezdve derül fény, Facebook-oldalunkon, illetve a Mediaworks felületein, a Videa megosztó file-on jelentjük be őket egyenként egy olyan videóval, amelyben edzésüket, felkészülésüket is bemutatjuk.

Csampa Zsolt vezetésével a Magyar Vívó Szövetség és a Mediaworks kiadóvállalat közös rendezvénye a Sztárvívás.

Első sztárvívóként a neves illuzionista, Danny Blue öltözik vívóruhába, őt a kétszeres egyéni olimpiai bajnok Nagy Tímea vezetett be a párbajtőr rejtelmeibe.

A Sztárvívás döntőjét a hatfegyvernemes országos bajnokság előestéjén, május 23-án, csütörtök délután fél 6-kor rendezzük majd a Ludovikán. Jegyek itt: https://www.fencingteamhungary.hu/event-details-registration/sztarok-a-paston-a-vivas-mindenkie

A neves illuzionistát, Danny Blue-t a kétszeres olimpiai bajnok Nagy Tímea készíti fel a Sztárvívásra.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Dánielfy Gergő és Kocsis Alexandra a két Sztárvívó

Nagyszerű hangulatban zajlott a SztárVívás a Ludovika Arénában. A férfiaknál Dánielfy Gergő, a nőknél Kocsis Alexandra lett a vívósztár. Gratulálunk!

Országos bajnokság – világklasszisokkal

Új időpontban, új helyszínen, ám ha lehetséges, még nagyobb tétért zajlik majd péntektől vasárnapig az országos bajnokság a Ludovika Arénán.

Magyarokkal kezdődik a világranglista

Koch Máté az első, Siklósi Gergely a második helyen áll a párbajtőr világranglistán! Ilyen sem volt magyar részről évtizedek óta!

Jön a Sztárvívás!

Következik a “Sztárok a páston”! A Ludovika Arénában csütörtökön délután fél 6-tól következik a sztárok versenye – az országos bajnokság előestéjén.

A válogatás szabályai

A hétvégi országos bajnokság után következő elnökségi ülésen véglegesítik a magyar válogatottat az Európa-bajnokságra, illetve az olimpiára. Ennek folyamatáról írunk.

Élő eredmények

Közelgő események