Karolina és Andor aranya

okt 27, 2019 | Hírek

A férfiaknál Mihályi Andor (Törekvés), a nőknél Zsoldosi Karolina (Ferencváros) nyerte vasárnap a junior tőr Magyarkupa-fordulót, egyben válogatóversenyt. Gratulálunk a vívóknak, és a mestereknek!

Eredmények. Junior férfi tőr Magyarkupa, Törekvés vívóterem, 48 induló. Végeredmény: 1. Mihályi Andor (Törekvés, edző: Mazza Lorenzo), 2. Szemes Gergő (FTC), 3. Maior Mátyás (Törekvés) és Szántay Benedek (Honvéd), 5. Kovács Gergely (Törekvés), 6. Nedeljkovic Mateja (UTE), 7. Benyus Attila (Törekvés), 8. Tabajdi Zsombor (Honvéd). A döntőben: Mihályi-Szemes 15:3.

Junior női tőr Magyarkupa, Törekvés vívóterem, 50 induló. Végeredmény: 1. Zsoldosi Emília (FTC, edző: Szabados Kristóf), 2. Nekifor Erika (Törekvés), 3. Wolf Eszter (Csomorkány) és Hajas Nóra (Törekvés), 5. Pöltz Anna (MTK), 6. Kovács Réka (Törekvés), 7. Fekete Hanga (FTC), 8. Veronika Kralikova (szlovák). A döntőben: Zsoldosi-Nekifor 15:10.

Kapcsolódó hírek

2023/24: kezdünk!

A hétvégén valamennyi fegyvernemben megkezdődik az új szezon. Tőrben és kardban a junioroknak, párbajtőrben a kadetoknak és a junioroknak rendeznek Magyarkupa-fordulót, válogatót. Sok sikert mindenkinek!

A roadshow Újpesten járt

“Aranyos fiúk, aranyos lányok – Találkozz bajnokokkal!” elnevezésű roadshow harmadik állomása az újpesti Benkő István iskola volt. A világbajnok Gémesi Csanád és a kadet Európa-bajnok Vajda Oszkár tartott bemutatót.

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM