Kijelölték a férfi kardcsapat vezetőjét

jún 27, 2024 | Hírek, Kiemelt hírek

Sárközi Gergely és Navarrete József vezeti a férfi kardcsapatot az olimpián.

Decsi András, a férfi kardválogatott vezetőedzője elküldte lemondását a Magyar Vívó Szövetségnek. Az elnökség megköszönve Decsi András eddigi munkáját, elfogadta a lemondást. Egyidejűleg kinevezte Sárközi Gergelyt a férfi kardválogatott megbízott vezetőedzőjének és Navarrete Józsefet, bízta meg azzal, hogy segítse munkáját.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

SZURKOLJATOK NEKÜNK!

A magyar válogatott nevében köszönjük a csaknem 35 ezer like-ot, a 80 ezer kattintást, és az 1,3 millió elérést, amely 15 olimpikon vívónk bemutatását kísérte.

Petschauer Attila emlékének adóztunk

A tragikus sorsú, kétszeres olimpiai bajnokról emlékeztünk meg – többek között válogatott vívók, Izrael nagykövete és Csampa Zsolt elnök társaságában.

Útra készen az olimpiai csapat!

A magyar sportélet legmagasabb rangú vezetőivel és a média képviselőivel találkozott kedden a párizsi olimpiai vívódelegáció.

Elhunyt Solti Antal

Rövid betegség után, 75 éves korában elhunyt Solti Antal, a magyar tőrvívás meghatározó egyénisége. Az MVSZ és az FTC a mestert saját halottjának tekinti.

Magyarok Párizsban – Muhari Eszter

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Muhari Eszterrel fejezzük be!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.