Kilencedik a női párbajtőrcsapat Tallinnban

nov 22, 2021 | Hírek

A 8 közé jutás nem sikerült, de az alsó ágon magabiztos győzelmekkel kilencedik helyet szerzett a Borsody Emma, Büki Lili, Kun Anna, Muhari Eszter összeállítású párbajtőrcsapat a tallinni Világkupán.

Nem sikerült az előrelépés, azaz a legjobb nyolc közé jutás a női párbajtőrcsapat számára a tallinni Világkupán. Ugyanakkor rossz szót abszolút nem lehet szólni a végül kilencedik helyen végzett Borsody Emma, Büki Lili, Kun Anna, Muhari Eszter összeállítású válogatottra… 

Büki Lilir, Kun Anna, Borsody Emma és Muhari Eszter a tallinni Világkupán.

A magyarok a 16 közé jutásét simán, 45:25-re legyőzték Belgiumot, á a nyolcaddöntőben 45:39-re kikaptak attól a francia csapattól, melynek tagjai előző nap kibérelték egyéniben a dobogó mindhárom fokát… A mieink az alsóházi folytatásban hibátlanul zártak, Svédország, Románia, majd Egyesült Államok legyőzésével végül a kilencedik helyen zártak.

Eredmények. Női párbajtőrcsapat Világkupa, Tallinn, 26 induló. A legjobb 16 közé jutásért: Magyarország-Belgium 45:25 (Muhari +9, Büki +6, Kun +3, Borsody +2).

Nyolcaddöntő: Magyarország-Franciaország 39:45 (Büki +2, Borsody 0, Muhari -2, Kun -6).

A 9-16. helyért: Magyarország-Svédország 45:23 (Muhari +10, Büki +6, Borsody +6).

A 9-12. helyért: Magyarország-Románia 45:37 (Büki +4, Kun +4, Muhari +2, Borsody -2).

A 9. helyért: Magyarország-Egyesült Államok 45:29 (Muhari +7, Büki +5, Kun +4).

Végeredmény: 1. Oroszország, 2. Németország, 3. Olaszország, …9. Magyarország (Borsody Emma, Büki Lili, Kun Anna, Muhari Eszter).

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Minden napra jutott érem 

A csütörtökön Nápolyban befejeződött kadet és junior Európa-bajnokságon a magyar küldöttség 2 arany-, 4 ezüst és 5 bronzéremmel zárt, gratulálunk!

Négy kardozónk folytatja Padovában

A férfi kardozók olaszországi Világkupáján a kiemelt Szilágyi Áron és Szatmári András mellett Gémesi Csanád és Rabb Krisztián folytathatja a legjobb 64 között.

Öten az athéni 64-ben

A négy milánói világbajnok (Battai Sugár, Márton Anna, Pusztai Liza, Szűcs Luca) női kardozó, továbbá Keszei Kira jutott a legjobb 64 közé az athéni Világkupán.

Két bronzérem a zárónapon

Férfi tőrcsapatunk és női párbajtőrcsapatunk egyaránt bronzérmet nyert a nápolyi kadet és junior Európa-bajnokság zárónapján, gratulálunk!

Arany és ezüst a hölgyektől

Női kardcsapatunk rendkívüli izgalmak után nyert aranyérmet, míg női tőrözőink nagyon értékes ezüstérmet nyertek a nápolyi kadet és junior Európa-bajnokság utolsó előtti versenynapján.

Élő eredmények

Közelgő események