Korai búcsú Bonnban

nov 10, 2019 | Hírek

A 18. helyen végzett a Dósa Dániel, Maior Mátyás, Mészáros Tamás, Mihályi Andor összeállítású magyar férfi tőrcsapat a bonni Világkupán. Az egyetlen meccsünkön a dánoktól kaptunk ki 44:40-re.

A Dósa Dániel, Maior Mátyás, Mészáros Tamás, Mihályi Andor összeállítású csapat (képünkön) Dánia ellen nem számított esélyesnek a legjobb 16 közé jutásért. És az egyéni után a csapatban is szépen teljesítő Dósa Dani jó vívása kevés volt ahhoz, hogy legyőzzük a dánokat. Az utolsó asszóra Dani 30:40-nél állt fel, a vége 40:44 lett. És ezzel számunkra a vasárnap reggeli órákban be is fejeződött a bonni verseny. 

Eredmények. Férfi tőrcsapat Világkupa, Bonn, 26 induló. A legjobb 16 közé jutásért: Magyarország-Dánia 40:44 (Dósa +7, Mészáros -2, Mihályi -9).

Végeredmény: 1. Egyesült Államok, 2. Korea, 3. Oroszország, …18. Magyarország (Dósa Dániel, Maior Mátyás, Mészáros Tamás, Mihályi Andor). A döntőben: USA-Korea 45:31.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Magyarok Párizsban – Siklósi Gergely

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Siklósi Gergellyel folytatjuk!

Boros Péter a világ legidősebb aktív vívója

Bekerült a Guinness-rekordok könyvébe Boros Péter, a világ legidősebb aktív vívója. Aki továbbra sem pihen, 90 évesen is ott volt a hétvégi Csacsi Kupán.

Csacsi Kupa a “fellegekben”

Csák Attila szervezésében ismét megrendezték a veterán tőrözők Csacsi Kupáját. Újra különleges helyszínen, a visegrádi Fellegvár teraszán vívtak.

Magyarok Párizsban – Nagy Dávid

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Nagy Dáviddal folytatjuk!

Kijelölték az Eb-csapatot

Boczkó Gábor szövetségi kapitány előterjesztése alapján kijelölte az MVSZ elnöksége a bázeli Eb-n részt vevő magyar válogatottat.

Élő eredmények

Közelgő események