Kun Anna kétéves eltiltást kapott

máj 14, 2024 | Hírek

A Magyar Vívó Szövetség az alábbi nyilatkozatot adja ki a történtekkel kapcsolatosan.

A Magyar Vívó Szövetség sajnálja a történteket, bízunk abban, hogy Kun Anna visszatér a pástra, ebben minden segítséget megadunk neki. A döntéssel ugyanakkor megnyílt a lehetőség arra, hogy Muhari Eszter kapja a megüresedett európai kvótát, és legyen magyar női párbajtőröző a párizsi olimpián. A szövetség mostantól azon dolgozik, hogy mielőbb bizonyossá és hivatalossá váljon Eszter indulása. 

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Bronzérmes a férfi kardcsapat

Folytatta remek sorozatát a férfi kardcsapat! Szatmári András nélkül is érmet nyert, harmadik lett a madridi Világkupa-versenyen, gratulálunk!

Ezúttal 9. hely jutott férfi párbajtőrben

Az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a kilencedik helyen végzett a párizsi Világkupán.

Elszalasztott esély – 9. hely

Majdnem olimpiai bajnokot vert, két párizsi indulót győzött le, mégis 9. lett a magyar női párbajtőr-válogatott a fujairahi csapat Világkupán.

Hetedik a női kardcsapat

Hetedik helyen végzett a Battai Sugár, Márton Anna, Pusztai Liza, Szűcs Luca összeállítású női kardcsapat a plovdivi Világkupán.

Dani 16, Flóra 32, Dóra 64

Dósa Dani nyolcaddöntőig jutott a sanghaji tőr Grand Prix-n, másik olimpikonunk, Pásztor Flóra 32-ben, Lupkovics Dóra 64-ben búcsúzott.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM