Magyar aranyak a Maccabi Játékokon

aug 3, 2019 | Hírek

A Budapesten zajló Európai Maccabi Játékokon vívásban is rendeztek versenyeket. A különböző fegyvernemekben négy magyar aranyérem született a Vasas Kovács Pál Vívótermében.

A napokban zajlik Budapesten az Európai Maccabi Játékok, melynek programjában a vívás is szerepel. Sportágunk versenyeit a Vasas Kovács Pál Vívócsarnokában rendezték a Pasaréti úton. Az egyéni és csapatversenyeken a magyar vívók mindösszesen négy arany-, három ezüst- és három bronzérmet nyertek. 

Első helyen végzett női kardban a korábbi felnőtt válogatott Garam Nóra (képünkön), férfi kardban a korábbi junior Európa-bajnoki helyezett Singer Martin, a férfi párbajtőröző Lóránd Ádám, valamint a férfi párbajtőrcsapat. Ezüstöt nyert a tőröző Bellovicz Gábor, a férfi kard- és a női tőrcsapat. Két bronzot szerzett Kósa Judit, és ugyancsak harmadik lett a fiatal Názer Lili. Gratulálunk!

Kapcsolódó hírek

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

BSU 2023/2024-as képzések

SPORTEDZŐ, SPORTOKTATÓ, SPORTSZERVEZŐ

Tíz magyar arany a veterán nemzetközin

Huszonkilenc ország 319 vívójának részvételével zajlott a hétvégén a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban a veterán Budapest bajnokság. A 23 versenyszámban 10 magyar aranyérem született.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM