Még egyszer a Flashmobról!

szept 6, 2019 | Hírek

Miként arról beszámoltunk, szombaton 10-kor kezdődik a Kossuth téren a "Vívás Világnapi" Flashmob akció. Gyülekező a Szemere utcai iskolánál fél 10-kor. A programot eső estén is megartjuk!

Nem vagyunk cukorból! Többen kérdezték, hogy eső esetén is megtartjuk-e Flashmob akciónkat. A válaszunk: igen! Vihart nem ígér a meteorológia, legfeljebb kisebb záporokat, a program pedig nem tart tovább negyed óránál. A világon mindenütt ezen a napon rendezik meg az akciót, a "Vívás a bolygónkért!" felhívás égisze alatt, jövő héttől a versenyek is beindulnak, no meg a Parlament előtt sem rendezhetünk eseményeket minden héten… Így most szombaton találkozhat az egész vívótársadalom Budapest egyik leghíresebb terén. 

A korábban leírtaknak megfelelően várunk tehát mindenkit, az esetleges eső csak tovább növelné az esemény kuriozitását, akinek pedig van vízhatlan sisakja, hozza azt is magával… Hajrá, magyar vívás!

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Petschauer Attila emlékének adóztunk

A tragikus sorsú, kétszeres olimpiai bajnokról emlékeztünk meg – többek között válogatott vívók, Izrael nagykövete és Csampa Zsolt elnök társaságában.

Útra készen az olimpiai csapat!

A magyar sportélet legmagasabb rangú vezetőivel és a média képviselőivel találkozott kedden a párizsi olimpiai vívódelegáció.

Elhunyt Solti Antal

Rövid betegség után, 75 éves korában elhunyt Solti Antal, a magyar tőrvívás meghatározó egyénisége. Az MVSZ és az FTC a mestert saját halottjának tekinti.

Magyarok Párizsban – Muhari Eszter

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Muhari Eszterrel fejezzük be!

Három érmet vár a kapitány

Az olimpiai felkészülés legfontosabb szakasza véget ért a 15 fős magyar válogatott számára. Boczkó Gábor szövetségi kapitány számol be minden részletről.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.