Még lehet szavazni Rejtő Ildikóra

nov 30, 2021 | Hírek

Kétszeres olimpiai és ötszörös világbajnok tőrözőnk, Rejtő Ildikó is szerepel a Príma Primissima díj sportolói kategóriájának 3 jelöltje között. Még lehet szavazni rá, aki eddig nem tette, tegye meg!

Rejtő Ildikó, a Nemzet Sportolója az 1964-es tokiói olimpián nyert tőrvívásban egyéniben és csapatban is aranyérmet. Emellett ötszörös világbajnok, korának egyik legnagyobb vívója volt. Korábbi klasszisunk bekerült az idei Príma Primissima díj sportolói kategóriájának három jelöltje közé – a labdarúgó Egervári Sándor, illetve a világbajnok asztalitenisz trió, Jónyar-Klampár-Gergely mellett. 

Rejtő Ildikó a tokiói olimpiai dobogó tetején.

Még lehet szavazni Rejtő Ildikóra, aki 84 évesen is kiváló egészségnek örvend, miként képünk bizonyítja, néha még vívóedzésre is jár, és rendszeres látogatója a hazai versenyeinknek. A voksolás hajrájában járunk, úgyhogy mindenkit bíztatunk, hogy szavazzon Rejtő Ildikóra. December 1-jén éjfélig az alábbi linken keresztül lehet szavazni: https://www.survio.com/survey/d/P2Z7X6Y9R9B5S8Q5E

Rejtő Ildikó klubja, az UTE vívótermében a mai napig megfordul.

Amennyiben SMS-ben szeretné szavazatát leadni itt megtekintheti a Díjazottak kódjait: https://www.primaprimissima.hu/elindult-az-sms-es-online-szavazas-a-kozonsegdijasra/ (SMS szám: 06 70/70-77-000)

Kapcsolódó hírek

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

BSU 2023/2024-as képzések

SPORTEDZŐ, SPORTOKTATÓ, SPORTSZERVEZŐ

Tíz magyar arany a veterán nemzetközin

Huszonkilenc ország 319 vívójának részvételével zajlott a hétvégén a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban a veterán Budapest bajnokság. A 23 versenyszámban 10 magyar aranyérem született.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM