Megtartják a kadet és junior vb-t

febr 22, 2021 | Hírek

A FIE Végrehajtó Bizottsága úgy döntött, hogy árpilis 3. és 11. között megtartja Kairóban a kadet és junior vb-t. Az MVSZ ezzel kapcsolatos állásfoglalását a címre kattintva olvashatják.

A Nemzetközi Vívó Szövetség Végrehajtó Bizottságának döntése alapján a FIE az eredeti időpontban és helyszínen (Kairó, április 3-11.) megrendezi a kadet és junior világbajnokságot. A Magyar Vívó Szövetség várja az esemény rendezésével kapcsolatosan a pontos részleteket, az ezzel kapcsolatos járványügyi intézkedéseket. Az elnökség mindezek tudatában hoz majd felelősségteljes döntést arról, hogy a magyar válogatott részt vesz-e az eseményen, és ha igen, akkor milyen formában teszi azt. A döntésekről folyamatosan értesítést adunk.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Eb-váró – Boczkó Gáborral

Boczkó Gábor szövetségi kapitány a csapatversenyekre fókuszál a kedden kezdődő bázeli Eb-n, és annak örül, hogy mindenki egészséges.

Magyarok Párizsban – Siklósi Gergely

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Siklósi Gergellyel folytatjuk!

Boros Péter a világ legidősebb aktív vívója

Bekerült a Guinness-rekordok könyvébe Boros Péter, a világ legidősebb aktív vívója. Aki továbbra sem pihen, 90 évesen is ott volt a hétvégi Csacsi Kupán.

Csacsi Kupa a “fellegekben”

Csák Attila szervezésében ismét megrendezték a veterán tőrözők Csacsi Kupáját. Újra különleges helyszínen, a visegrádi Fellegvár teraszán vívtak.

Magyarok Párizsban – Nagy Dávid

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Nagy Dáviddal folytatjuk!

Élő eredmények

Közelgő események