MOL Tehetségtámogató Program 2020

márc 17, 2020 | Hírek

A MOL Tehetségtámogató Program idén tavasszal is         meghirdeti pályázatát. A MOL Tehetségtámogató Program SPORT kategória azoknak         a 10-18 év közötti fiatal sportolóknak […]
A MOL Tehetségtámogató Program idén tavasszal is         meghirdeti pályázatát.
A MOL Tehetségtámogató Program SPORT kategória azoknak         a 10-18 év közötti fiatal sportolóknak szól, akik jó eredményekkel már         bizonyították tehetségüket, de további fejlődésükhöz anyagi támogatásra         van szükségük.
 
A pályázatok benyújtási határideje: 2020. március 31.

A pályázathoz szükséges eredmény mellékletet kitöltve kérjük elektronikus úton elküldeni az eva.keresztesi@hunfencing.hu  címre a hitelesítéshez.

Eredmény melléklet

Mire pályázhatnak?
eszköztámogatásra
útiköltség-támogatásra
sportpályafutáshoz kapcsolódó           egyéb kiadásokra
A pályázatokat csak online módon lehet benyújtani az alábbi gombbal         megnyitható oldalon:
REGISZTRÁCIÓ ÉS PÁLYÁZATOK BENYÚJTÁSA
A pályázatokat regisztrációt követően lehet benyújtani;         regisztrálni csak 18. életévüket betöltött személyek tudnak.
Előzetesen itt tájékozódhatnak a feltételekről:
RÉSZLETES FELHÍVÁS ÉS ELŐZETES TÁJÉKOZÓDÁS
Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Magyarok Párizsban – Siklósi Gergely

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Siklósi Gergellyel folytatjuk!

Boros Péter a világ legidősebb aktív vívója

Bekerült a Guinness-rekordok könyvébe Boros Péter, a világ legidősebb aktív vívója. Aki továbbra sem pihen, 90 évesen is ott volt a hétvégi Csacsi Kupán.

Csacsi Kupa a “fellegekben”

Csák Attila szervezésében ismét megrendezték a veterán tőrözők Csacsi Kupáját. Újra különleges helyszínen, a visegrádi Fellegvár teraszán vívtak.

Magyarok Párizsban – Nagy Dávid

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Nagy Dáviddal folytatjuk!

Kijelölték az Eb-csapatot

Boczkó Gábor szövetségi kapitány előterjesztése alapján kijelölte az MVSZ elnöksége a bázeli Eb-n részt vevő magyar válogatottat.

Élő eredmények

Közelgő események