MTK-siker a férfi kard Mk-n

jan 26, 2020 | Hírek

Az MTK nyerte a férfi kardcsapat Magyarkupa-fordulót a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban, miután a döntőben 45:42-re legyőzte a Vasas együttesét. Női kardban nem volt induló.

Eredmények. Férfi kardcsapat Magyarkupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 6 induló. Végeredmény: 1. MTK (Iliász Nikolász, Kovács István, Péch Miklós, Puy Sebestyén, edzők: Gárdos Gábor, Gulácsi Ferenc), 2. Vasas, 3. UTE, 4. Gödöllő, 5. Kertváros, 6. TFSE. A döntőben: MTK-Vasas 45:42.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Petschauer Attila emlékének adóztunk

A tragikus sorsú, kétszeres olimpiai bajnokról emlékeztünk meg – többek között válogatott vívók, Izrael nagykövete és Csampa Zsolt elnök társaságában.

Útra készen az olimpiai csapat!

A magyar sportélet legmagasabb rangú vezetőivel és a média képviselőivel találkozott kedden a párizsi olimpiai vívódelegáció.

Elhunyt Solti Antal

Rövid betegség után, 75 éves korában elhunyt Solti Antal, a magyar tőrvívás meghatározó egyénisége. Az MVSZ és az FTC a mestert saját halottjának tekinti.

Magyarok Párizsban – Muhari Eszter

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Muhari Eszterrel fejezzük be!

Három érmet vár a kapitány

Az olimpiai felkészülés legfontosabb szakasza véget ért a 15 fős magyar válogatott számára. Boczkó Gábor szövetségi kapitány számol be minden részletről.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.