Muhari Eszti is 64-ben Dohában

jan 25, 2020 | Hírek

Az ázsiai párbajtőr Grand Prix második napján a női selejtezőket rendezték a katari Dohában. A három magyar induló közül egyedül a legfiatalabbnak, Muhari Eszternek sikerült a legjobb 64 közé jutás. 

A pénteki, magyar szempontból sikeres férfi selejtezők után szombaton a női párbajtőrözők kezdték meg versenyüket a dohai Grand Prix-n. A versenyen három magyar indult, és a csoportmérkőzéseket mindhárman sikerrel vették. A folytatásban egyedül Muhari Esztinek sikerült a főtáblára jutás. A Honvéd 17 éves tehetsége nagy küzdelemben, 14:13-ra győzte le az olasz Bozzát, és ezzel vasárnap folytathatja a versenyt. Kun Anna a 64-be kerülésért, Nagy Kinga a 96-be jutásért búcsúzott.

Muhari Eszti így örült a 64 közé jutásnak.

Folytatás vasárnap a 64-es főtáblákkal és a döntőkkel.

Eredmények. Női párbajtőr egyéni Grand Prix, Doha, 176 induló. A csoportmérkőzéseken: Muhari Eszter 5 győzelem/1 vereség, Kun Anna 4/2, Nagy Kinga 4/2 (valamennyien továbbjutottak). 

A legjobb 96 közé jutásért: Kun-Möschlin (svájci) 15:14, Nagy-Nabeth (francia) 13:15.

A legjobb 64 közé jutásért: Muhari-Bozza (olasz) 14:13, Kun-Bezhura (ukrán) 9:15.

Vasárnap a legjobb 32 közé jutásért: Muhari-Boscarelli (olasz).

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Dánielfy Gergő és Kocsis Alexandra a két Sztárvívó

Nagyszerű hangulatban zajlott a SztárVívás a Ludovika Arénában. A férfiaknál Dánielfy Gergő, a nőknél Kocsis Alexandra lett a vívósztár. Gratulálunk!

Országos bajnokság – világklasszisokkal

Új időpontban, új helyszínen, ám ha lehetséges, még nagyobb tétért zajlik majd péntektől vasárnapig az országos bajnokság a Ludovika Arénán.

Magyarokkal kezdődik a világranglista

Koch Máté az első, Siklósi Gergely a második helyen áll a párbajtőr világranglistán! Ilyen sem volt magyar részről évtizedek óta!

Jön a Sztárvívás!

Következik a “Sztárok a páston”! A Ludovika Arénában csütörtökön délután fél 6-tól következik a sztárok versenye – az országos bajnokság előestéjén.

A válogatás szabályai

A hétvégi országos bajnokság után következő elnökségi ülésen véglegesítik a magyar válogatottat az Európa-bajnokságra, illetve az olimpiára. Ennek folyamatáról írunk.

Élő eredmények

Közelgő események