nádasdy anna ismét u23-as kerekesszékes vb-győztes!

szept 1, 2023 | Hírek, Kiemelt hírek

Nádasdy Anna kardban megvédte U23-as kerekesszékes világbajnoki aranyérmét a koreai Puszanban. Gratulálunk Annának és felkészítőinek!

Nádasdy Anna ismét U23-as világbajnok kerekesszékes kardvívásban! A Halásztelki Bocskai SE fiatal sportolója a keresi Puszanban rendezett esemény döntőjében a thái Aphinya Thongdaeng-et 15:9-re győzte le, és ezzel védte meg címét.

Gratulálunk Annának és felkészítőinek, edzőinek, Gombola Andrásnak és Szilasi Bencének is! Anna ezzel már háromszoros U23-as győztes, és a fő versenyszáma még következik…

Kapcsolódó hírek

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

BSU 2023/2024-as képzések

SPORTEDZŐ, SPORTOKTATÓ, SPORTSZERVEZŐ

Tíz magyar arany a veterán nemzetközin

Huszonkilenc ország 319 vívójának részvételével zajlott a hétvégén a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban a veterán Budapest bajnokság. A 23 versenyszámban 10 magyar aranyérem született.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM