Nemzetközi Licenc – Egyesületi Felhívás

szept 17, 2021 | Hírek

Tisztelt Egyesület Vezetők! A 2021/22-es szezonra megnyílt a licenc igénylési lehetőség.Az igényeket a szövetség oldalán az Adatlapok menüpontban letölthető „Nemzetközi versenyengedély kérelem (FIE, EFC)” és az „Adatvédelmi elvek” dokumentumok együttes […]

Tisztelt Egyesület Vezetők!

A 2021/22-es szezonra megnyílt a licenc igénylési lehetőség.
Az igényeket a szövetség oldalán az Adatlapok menüpontban letölthető „Nemzetközi versenyengedély kérelem (FIE, EFC)” és az „Adatvédelmi elvek” dokumentumok együttes kitöltött és aláírt beküldésével lehet igényelni.
https://hunfencing.hu/adatlapok
(GDPR nyilatkozat csak az első FIE regisztráció alkalmával szükséges.)
A kitöltött dokumentumokat a nemzetkozi.nevezes@hunfencing.hu email címre legyenek szívesek elküldeni.

Az igények beérkezése után a szövetség számlát állít ki az egyesületek részére, melyet banki átutalással vagy a pénztári napokon személyesen a szövetségben lehet kiegyenlíteni.
FONTOS! Kérjük, az egyesületeket ne utalják előre a licenc díjakat a szövetség részére.

Nemzetközi licenc díjak:

 • FIE licenc díja: 25€ az MNB mindenkor hivatalos árfolyamán számított értéken + 1000.- forint banki utalási költség hozzájárulás
  /5db és ennél több licenc díj befizetése esetén a banki utalási költség hozzájárulás összege egyszeri 1.000.- forint/
 • EFC licenc díja: 20€ az MNB mindenkor hivatalos árfolyamán számított értéken + 1000.- forint banki utalási költség hozzájárulás
  /5db és ennél több licenc díj befizetése esetén a banki utalási költség hozzájárulás összege egyszeri 1.000.- forint/

  Hajas Gergely
  Sportszakmai munkatárs
  Telefon: +36707969514

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Férfi bravúr, de nincs kvóta

Hatodik helyen végzett a férfi, a kilencediken a női válogatott a kairói tőrcsapat Világkupán. Dósa Daniék legyőzték az olimpiai bajnok franciákat, a kvóta, sajnos, már korábban elúszott.

Bronzérem a kadet zárónapon

A férfi kardcsapat bronzérmével zárult a nápolyi kadet Európa-bajnokság. A férfi tőrözők és a női párbajtőrözők negyedikek lettek. A kadet mérleg: 1 arany, 2 ezüst, 2 bronz. Jöhetnek a juniorok!

Aranyos kvóta Heidenheimből!

Aranyérmet nyert, és bebiztosította olimpiai kvalifikációját az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a heidenheimi Világkupán, gratulálunk!

Dani aranyat érő bronza

Dósa Dániel világklasszisokat legyőzve lett bronzérmes a kairói férfi tőr egyéni Világkupán, és ezzel karnyújtásnyira van az olimpiai kvótától. Ugyanúgy mint Pásztor Flóra!

Ezüst jutott a harmadik napra

A nápolyi kadet Európa-bajnokság újabb versenynapján ezüstérmet nyert a magyar női kardcsapat, gratulálunk! Női tőrözőink az 5., férfi párbajtőrözőink a 7. helyen végeztek.

Élő eredmények

Közelgő események